- Obecnie brak na magazynie
Włoskie, wytrawne, czerwone wino o ciemnym, rubinowym kolorze i mocno charakterystycznym zapachu ciemnych owoców pestkowych
Dwie duże międzynarodowe odmiany winogron, które doskonale rozwijają się na terenie Sycylii. Charakteryzuje się rubinowoczerwonym kolorem z purpurowymi odcieniami. Wino posiada pełny i intensywny aromat, przywodzący na myśl czerwone owoce i waniliowe słodycze.
Charakteryzuje się rubinowoczerwoną barwą z purpurowymi odcieniami. Wino posiada intensywny aromat, przywodzący na myśl czerwone owoce i desery waniliowe. Na podniebieniu świeże, miękkie i zrównoważone, o złożonym finiszu z nutami kakao i wanilii. Wino o świetnej strukturze, które jednocześnie potrafi zachować elegancję.
Idealne w połączeniu z czerwonym mięsem i dojrzałymi serami, odpowiednie do kombinacji z kawałkami ryb, takimi jak tuńczyk czy miecznik.
Włoskie, wytrawne, czerwone wino o ciemnym, rubinowym kolorze i mocno charakterystycznym zapachu ciemnych owoców pestkowych
Intensywne, czerwone wino z aromatem czerwonych, dojrzałych owoców z dodatkiem czekolady. W smaku świeże z wyczuwalnym dębowym posmakiem.
Wino to jest kupażem przez szczepów takich jak Cabernet Sauvignon, Merlot oraz Cabernet Franc, ze sporą dominacją pierwszego z nich. Leżakowało ono 12 miesięcy w dębowych beczkach, czego efektem jest smak oraz aromat pełen owoców, czekolady, kwiatów z delikatnymi taninami oraz mineralnym akcentem.
Francuskie, czerowne wino z delikatnymi aromatami jagód, śliwek oraz suszonych owoców. Połączenie dwóch szczepów Merlot i Cabernet Sauvignon. W smaku z balansem taniny i kwasowości.
Catena Zapata Nicasia Vineyard Malbec stworzone z najwyżej jakości winogron, które są starannie, ręcznie pielęgnowane. Winogrona poddaje się fermentacji w beczkach z francuskiego dębu pierwszego rozlania. Powstało bardzo niewiele butelek, a samo wino otrzymało fantastyczny wynik 98 punktów od Parkera.
Bezalkoholowe wino ze szczepu Cabernet Sauvignon o rubinowej barwie pochodzące z Niemiec.
Czerwone, wytrawne wino, pochodzące z Toskanii to Chianti o Rubinowym kolorze to wino soczyste, okrągłe o miękkich taninach powstałe ze szczepów Sangiovese oraz Merlot.
Wino po wtórnej fermentacji w metalowych kadziach leżakuje przez 9 miesięcy w dębowej beczce.
Czerwonorubinowy kolor z fioletowymi refleksami. Intensywny aromat owocowy z wyraźnymi nutami czarnej porzeczki i owoców leśnych. Na podniebieniu wyczuwalne czerwone owoce z delikatnym, pikantnym posmakiem tymianku. Idealnie komponuje się z dojrzałymi serami, wędlinami i makaronami.
Delikatne i świeże wino zbudowane w 100% ze szczepu Tempranillo. Barwa o średniej intensywności w kolorze wiśni, z purpurowymi refleksami.
Dojrzałe i pełne wino z hiszpańskiej odmiany Tempranillo. Jak przystało na Gran Reserva, przez 24 miesiące nabiera krągłości w beczce (50% dąb amerykański, 50% dąb francuski), następnie leżakuje w butelce przez 36 miesięcy.
Nowozelandzki Pinot Noir z Winnicy Lawson's Dry Hills to wino o ciemnorubinowej barwie z bogactwem owoców i subtelnymi nutami dębowymi. Wino to zawdzięcza swoje eleganckie nuty smakowe 15 miesięcznemu leżakowaniu w dębowej beczce.
Czerwone, wytrawne wino stworzone na Sycylii. smak owocowy, wino aksamitne oraz miękkie.
Francuskie, czerwone, wytrawne wino. Winogrona zbierane są ręcznie z ponad dwudziestoletnich krzaków do małych koszyków, aby uniknąć uszkodzenia owoców.
To drugie wino Chateau Lynch-Bages. Klasyczny bordoski kupaż z przewagą Cabernet Sauvignon (47%) uzupełniony Merlot (41%) i Cabernet Franc (12%)To imponujące wino, o wyjątkowo dobrej strukturze i głębokim smaku, w którym odnajdujemy śliwki, czarne porzeczki i drewno cedrowe. Dobra równowaga i długi finisz.
Młode wino stworzone z dwóch czerwonych szczepów – rondo i regent – ręcznie zebranych we wrześniu 2024 roku. Wytworzone przy użyciu metody maceracji karbonicznej.
Lubuskie wino ze szczepu Pinot Noir. Wyczuwalne aromaty dymu, wędzonej śliwki, maliny i truskawki. Możliwe długie leżakowanie w butelce.