- Obecnie brak na magazynie
Przyjemne i charakterystyczne aromaty czereśni, pieprzu i ziół. Idealnie komponuje się z makaronami i kuchnią śródziemnomorską.
Wraz z Valpolicellą, Bardolino jest flagowym D.O.C. na brzegu jeziora Garda, niedaleko Werony w Veneto. Bardolino jest produkowane głównie z rodzimych winogron Corvina i Rondinella. Lekkie wino, przyjemne do picia z codziennym jedzeniem, daniami z makaronu w sosie lub z serem w plastrach.
Wraz z Valpolicellą, Bardolino jest flagowym D.O.C. na brzegu jeziora Garda, niedaleko Werony w Veneto. Bardolino jest produkowane głównie z rodzimych winogron Corvina i Rondinella. Lekkie wino, przyjemne do picia z codziennym jedzeniem, daniami z makaronu w sosie lub z serem w plastrach.
Przyjemne i charakterystyczne aromaty czereśni, pieprzu i ziół. Idealnie komponuje się z makaronami i kuchnią śródziemnomorską.
To wino to 100% Pinot Noir z Leyda Valley. Piękna, błyszcząca barwa. W aromacie wyczuwamy dominację czerwonych owoców: malin i wiśni.
Czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch.
Catena Zapata Argentino Malbec stworzone z najwyżej jakości winogron, które są starannie, ręcznie pielęgnowane.
Rocznik 2021
Wino to leżakowało przez 24 miesiące w beczce, a następnie przez 12 do 18 miesięcy w butelce zanim zostało wypuszczone do sprzedaży
Rubinowo-czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Aromaty dojrzałych owoców śliwkowych z przyjemną nutą kakao i wanilii. W smaku dojrzałe ciemn owoce. Aksamitny smak i miękka budowa z intensywnym finiszem.
Cabernet Sauvignon Grand Reserva to wino o wspaniałym, rubinowym kolorze i złożonych, niezwykle intensywnych aromatach. Dojrzałe, czarne porzeczki doskonale komponują się z eleganckimi taninami, które wino zawdzięcza procesowi starzenia w beczkach z francuskiego dębu przez 12 miesięcy.
Francuskie wino wytrawne ze szczepów Grenache, Carignan, Merlot i Syrah. Owocowe i delikatne
To zachwycające wytrawne Lambrusco to harmonijne połączenie Lambrusco Marani (55%), Lambrusco Salamino (40%) i Ancellotta (5%). Znane ze swojego żywego i musującego charakteru.
Lambrusco to musujące czerwone wino pochodzące z włoskiego regionu Emilia-Romagna, słynącego z zabawnych bąbelków i orzeźwiającego smaku.
Urzekający rubinowy kolor przyciąga wzrok, a intensywny aromat przepełniony jest słodkimi, dojrzałymi nutami owoców, przede wszystkim malin i truskawek.
Na podniebieniu Lambrusco jest zarówno pełne, jak i gładkie, zapewniając, owocowy finisz, który zachwyca.
Czerwone, francuskie, wytrawne wino o rubinowym kolorze z refleksami fioletu o owocowo-kwiatowym aromacie. Delikatne, eleganckie, lekko taniczne gładkim finiszem.
Typowa kompozycja szczepów dla regionu Cotes du Rhone: 50% Grenache, 25% Syrah i 25% Cinsault. Winogrona były zbierane ręcznie i starannie selekcjonowane. Wino dojrzewało na osadzie w cementowych kadziach.
Gran Reserva Carmenere to wino powstałe z wyłącznie ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych gron z winorośli porastających gliniaste gleby Maule Valley. Przeszło fermentację malolaktyczną w beczkach z francuskiego dębu, w których następnie dojrzewało przez 12 miesięcy.
Hiszpańskie wino, które zostało w pełni wyprodukowane ze szczepu Mencia. Okres leżakowania w beczkach, który trwał 14 miesięcy nadał mu wyjątkowego charakteru.
Wino prezentuje niezwykle piękny rubinowy kolor, a jego aromat jest bogaty w dojrzałe owoce, w tym wiśnie i delikatne nuty suszonych śliwek, które nadają mu subtelny, słodko-korzenny charakter. W smaku wino otwiera się z dużą mocą i charakterem, oferując pełnię dojrzałych owoców, śliwek i rodzynek. W tle wyczuwalne są smaczne nuty pieprzu oraz delikatne akcenty wanilii i mokki pochodzące z leżakowania w beczkach. Taniny są łagodne, a kwasowość harmonijnie współgra z intensywnością owoców. Finisz jest niezwykle długi i łagodny, stanowiąc idealne zakończenie degustacji tego wina.
Wytrawne, czerwone wino pochodzące z Hiszpanii. Dojrzewanie w beczkach z francuskiego przez 18 miesięcy, sprawiają, że to wino, które zostało stworzone ze szczepu Tinta de Torro, nabiera barwy głębokiej czerwieni z fioletowymi refleksami. W aromacie możemy wyczuć dojrzałe owoce leśne owoce a także czekoladę i skórę. Jedwabiste z długim finiszem.
Wszechstronne wino wytrawne o intensywnych, owocowych aromatach, subtelnie wzbogaconych nutami wanilii i pieprzu. Na podniebieniu delikatne, krągłe i świeże, z długim, lekko pikantnym posmakiem. Idealne do serwowania z grillowanymi mięsami, pizzą, makaronami oraz serami. Dojrzewało 14 miesięcy w dębowych beczkach.
Młode wino stworzone z dwóch czerwonych szczepów – rondo i regent – ręcznie zebranych we wrześniu 2024 roku. Wytworzone przy użyciu metody maceracji karbonicznej.