- Obecnie brak na magazynie
Klasyczna biała tequila pochodząca z Meksyku jak na prawdziwą tequile przystało, idealnie pasuje w połączeniu z cytryną oraz solą.
Tequila stworzona w 100% z błękitnej agawy prosto z Meksyku.
Tequila wykonana w 100% z agawy. Gładka z uwydatnieniem słodkiego smaku oraz lekkiej pikantności.
Opis
Klasyczna biała tequila pochodząca z Meksyku jak na prawdziwą tequile przystało, idealnie pasuje w połączeniu z cytryną oraz solą.
Alkohol wyprodukowany jest z niebieskiej agawy. Kraj pochodzenia - Meksyk, jednak butelkowana jest na terenie Belgii, co zmniejsza koszty, obniżając cenę, lecz nie odbierając trunkowi prestiżu. Wyważony, pieprzno-ziołowy smak zamknięty został w przejrzystej butelce.
Tequila pochodząca z Meksyku, wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy, która uprawiana była na żyznej i bogatej w minerały ziemi. W kolorze przejrzysta, ze srebrnymi refleksami. Wyczujemy w niej dojrzałe cytrusy, aromatyczne zioła oraz odrobine pieczonej agawy.
Wzory czaszek widoczne na eleganckiej butelce inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Uznawana za jedną z najlepszych białych Tequili na świecie.
Destylowana w stanie Jalisco w samym Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości swoich aromatów i świeżych nut Agawy, z której została wyprodukowana.
Tequila ta powstała z połączenia Agawy oraz Nierafinowanej Meksykańskiej Trzciny Cukrowej Polincillo. W smaku i aromacie mocno wyczuwalna gotowana agawa oraz słodycz z trzciny.
La Reina Raicilla jest wytwarzana z agawy Maximiliana z Rancho Nuevo w Atenguillo, Jalisco. Produkowana jest przez Maestro Julio Topete Becerra, który gotuje agawę w stojącym piecu Adobe, zaciera ją ręcznie drewnianymi młotkami, fermentuje w 200-litrowych kadziach z białego dębu i dwukrotnie destyluje Raicillę w garnkach ze stali nierdzewnej.
W tym przypadku destylarnia Wolf & Oak wychodzi na przeciw miłośnikom tequili. Sprowadzona prosto z Meksyku błękitna agawa została poddana fermentacji a następnie przedestylowana. Delikatna i aromatyczna.
Tequila z destylarni TEQUILERA EL TRIANGULO powstaje z wyselekcjonowanych, dojrzałych (minimum 6 lat) roślin najlepszej - najsłodszej odmiany AGAVA WEBER.
Meksykańska tequila wyprodukowana z Agawy błękitnej jako głowny składnik. Idealna do mixowania i picia saute.
Każdy łyk tequili Doń Julio to niesamowite wydarzenie. Produkowana z agawy najwyższej jakości, wybranej przez specjalistów ogromnym doświadczeniem.
Tequila wyprodukowana w stanie Jalisco w Meksyku, z niebieskiej agawy, aby uzyskać gładki smak tequili najwyższej jakości. Idealna do Margarity lub klasycznie z solą i cytryną.
Meksykańska tequila wyprodukowana dla belgijskiej firmy Sodiko. Z nazwy symbolizuje dwóch kompanów. Silver - świadczy o tym, że alkohol butelkowany został od razu po destylacji lub ewentualnie krótkim leżakowaniu w stalowych kadziach.
Tequila Olmeca Blanco jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Bardzo przystępna cena i świetna jakość to dwie cechy, które w idealny sposób opisują Tequile Sip&Sip Silver. Na podniebieniu przeważa charakterystyczny smak surowej agawy, połączony z cytrusami i lekko ziołowym aromatem. Zaskoczyć może finezyjnym, słodko- dymnym finiszem. Świetnie smakuje solo, jak również połączony z innymi dodatkami w koktajlach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Uznawana za jedną z najlepszych białych Tequili na świecie.
El Tequileno Platinum jest wykonane w 100% z agawy uprawianej na własnych plantacjach w Highlands w Jalisco i dojrzewa w amerykańskich beczkach dębowych przez co najmniej 14 dni. Można go pić czystego lub w koktajlu, a jego aromaty obejmują słodką gotowaną agawę, czarny pieprz, anyż i nuty ziołowe, które wypełniają nos i odbijają się na podniebieniu.