- Obecnie brak na magazynie
Bezglutenowa wersja czystej wódki wyprodukowanej w Litwie.
Czerwone, wytrawne wino wyprodukowane we Włoszech. Wiśniowe aromaty. Kubki smakowe uraczą nuty owoców z orzechami włoskimi i czekoladą.
Bezglutenowa wersja czystej wódki wyprodukowanej w Litwie.
La Reina Raicilla jest wytwarzana z agawy Maximiliana z Rancho Nuevo w Atenguillo, Jalisco. Produkowana jest przez Maestro Julio Topete Becerra, który gotuje agawę w stojącym piecu Adobe, zaciera ją ręcznie drewnianymi młotkami, fermentuje w 200-litrowych kadziach z białego dębu i dwukrotnie destyluje Raicillę w garnkach ze stali nierdzewnej.
Wino to jest kupażem szczepów merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdod. Dojrzewało ponad rok dziewiczych beczkach, oraz z francuskiego dębu. W nosie bukiet pełen aromatów owoców, czekolady czy lukrecji. Zbalansowany i okrągły smak zakończony jest długim finiszem.
Tajemnicą smaku szampanów marki Krug jest przede wszystkim staranny wybór najlepszych win jednoszczepowych pochodzących z różnych plantacji. Każdy z poszczególnych składników nadaje finalnemu szampanowi swój niepowtarzalny charakter.
Jest to edycja Vintage, czyli winogrona do stworzenia tego szampana pochodzą z wyśmienitego roku 2008
Blu Label to rum, którego bursztynowa barwa skrywa aromaty melasy, karmelu oraz przypraw. W smaku uraczy nas długim finiszem.
W aromacie tego alkoholu zabutelkowanego z mocą 50% wyczujemy nuty karmelowo-waniliowe oraz delikatne wiśnie. Niech nie zwiedzie was wysoka moc, gdyż w smaku jest łagodny z wyczuwalną wanilią.
Włoski likier Amaro Ramazzoti zawiera kompozycję 33 ziół oraz przypraw korzennych, jednakże jego dokładna receptura jest tajemnicą. Wiadomo jednak, że wśród jego wyselekcjonowanych składników znajdują się między innymi rabarbar, gencjana oraz chinowiec.
Ta whisky to misterny portret elegancji i głębokiego smaku, ukoronowany przez lata staranności destylacyjnej w sercu Speyside. Wyjątkowa destylarnia, wzniesiona na fundamentach historii nad rzeką Isla, odkrywa w swojej limitowanej edycji sekrety, które kształtują jej niepowtarzalny charakter.
Aromat otwiera delikatna nuta brzoskwini, spleciona z waniliowym akcentem i słodkim toffi, zapraszając każdego na przyjemną podróż przez letnie ogrody owoców. Smak to prawdziwy festiwal tropikalnych owoców, w którym soczystość ananasa i mango współistnieje z subtelną nutą prażonych migdałów, nadając destylacji niezwykłą głębię i złożoność.
Finisz jest długi i niezwykle gładki, z delikatną nutą skórkową, która kończy degustację w harmonijnym akordzie.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch. W smaku delikatne z nutami gorzkich migdałów.
Wytrawne, czerwone wino pochodzące z Hiszpanii. Dojrzewanie w beczkach z francuskiego przez 18 miesięcy, sprawiają, że to wino, które zostało stworzone ze szczepu Tinta de Torro, nabiera barwy głębokiej czerwieni z fioletowymi refleksami. W aromacie możemy wyczuć dojrzałe owoce leśne owoce a także czekoladę i skórę. Jedwabiste z długim finiszem.
Wino o kolorze głębokiej czerwieni. Aromaty ciemnych owoców i ziół. Obfity i gładki smak o długim finiszu. Wino dojrzewało przez 6 miesięcy w dębowej beczce.
W aromacie wyczuć można słodkie, pikantne nuty sherry, wymieszane z subtelnymi zapachami świeżego jęczmienia i marcepanu. W ustach whisky jest jedwabista i gładka, słodycz sherry doskonale łączy się z gładkością dębu. Finisz jest długi i gładki.
Whisky ta składa się z Single Malta z destylarni Tullibardine oraz whisky zbożowej.
Całość najpierw leżakuje w beczkach po Bourbonie, a następnie na finalne 9 miesięcy przelewane jest do beczek po Sherry co nadaje tej whisky przyjemny, słodki aromat.
Whisky o świetnym stosunku jakości do ceny.
Szampan stworzony ze szczepów Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay. To połączenie tworzy alkohol, który uraczy nas elegancją oraz wyraźnie wyczuwalnymi owocami. Szampan ten dodatkowo leżakuje 6 miesięcy zanim trafi do sprzedaży, aby wszystkie smaki idealnie się połączyły.
Whisky single malt od Dalmore. Spędziła ona 12 lat w beczkach. 10 lat spędziła w beczkach po bourbonie, aby następnie 2 lata leżakować w beczkach po Sherry Oloroso oraz Pedro Ximenez Proces ten nadaje jej wyjątkowego charakteru cytrusów, czekolady z elementami wanilii.
Półwytrawny cydr pochodzący z Francji. Producent ten, co roku wypuszcza niewielką ilość butelek cydru, który został stworzony z wyselekcjonowanych jabłek. Świeży, owocowy smak oraz długi finisz.