- Obecnie brak na magazynie
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Trójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto dwóch miar wody.
Tradycyjny miód pitny przyodziany w piękną kamionkową butelkę. Słodycz miodu połączona z aromatami malin i dzikiej róży.
Opis
Tradycyjny miód pitny przyodziany w piękną kamionkową butelkę. Słodycz miodu połączona z aromatami malin i dzikiej róży.
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Trójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto dwóch miar wody.
Tradycyjny miód pitny przyodziany w piękną karafkową butelkę. Słodycz miodu połączona z aromatami malin i dzikiej róży.
Całość zamknięta w pięknej, wyłożonej Atłasem drewnianej skrzynce z kieliszkami do degustacji.
Charakterystyczny miodowy aromat i smak przenikają nuty przypraw korzennych, ziół, czarnej porzeczki oraz płatków róży, nadając mu wyjątkową głębię. Latem świetnie orzeźwia lekko schłodzony, zaś zimą doskonale rozgrzewa, otulając ciepłem owoców, ziół i korzeni.
Miód pitny trójniak produkowany jest na bazie krystalicznie czystej wody oraz miodu wytwarzanego w sposób zrównoważony dla środowiska. Bardzo lekki w smaku z nutą charakterystycznych mocniejszych przypraw. Produkt jako pierwszy na rynku posiada certyfikat ekologiczny.
Zestaw niesyconych miodów pitnych, w skład którego wchodzą: Półtorak Piasecki, Dwójniak Warmiński, Trójniak Mazurski.
Miód pitny nie poddawany obróbce termicznej, dzięki której zachowuje wartości miodów pszczelich. Sześcioletni okres dojrzewania wytwarza niesamowicie szlachetny trunek z wyczuwalnym finiszem soku śliwkowego. Powstaje według wieloletniej rodzinnej receptury.
Polski miód pitny. Dwójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypada jedna miara wody jak nakazuje staropolska receptura.
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Dwójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto jednej miary wody.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Trójniak jest połączeniem miodu nektarowego z anyżem oraz odrobiną jałowca dla przełamania słodyczy. Niespotykane połączenie jest w stanie oczarować niejednego smakosza. Idealnie sprawdzi się na zimowe wieczory.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Polski miód pitny. Trójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypadają dwie miary wody jak nakazuje staropolska receptura.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Bociu to trunek skomponowany z naturalnego miodu, chmielu i jagód jałowca.
Miód pitny półtorak, co oznacza, że na jedna miarę miodu przypada pół miary wody, dzięki czemu ma on wyraźnie słodki smak.
Nektar miodowy Vilnus, nazwany tak od stolicy Litwy, to trunek idealnie pasujący do deserów, z niską zawartością alkoholu.