- Obecnie brak na magazynie
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Czerwonem, wytrwane wino o barwie ciemnopurpurowej. Charakterystyczne dla Regenta aromaty owoców leśnych, aronii czy suszonej śliwki. Wyraźnie taniczne jest idealne do czerwonego mięsa.
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Wino wykonane w pełni ze szczepu Johanniter w lubuskiej winnicy Aris. Charakteryzuje się ono bukietem soczystych owoców z elementami cytrusów. Orzeźwia delikatną kwasowością oraz mineralnością. Leżakowało ono 12 miesięcy na osadach drożdżowych.
Wytrawne, lekko musujące wino ze szczepu Pinot Gris.
To Frizzante charateryzuje się lekkością, orzeźwiającym aromatem i smakiem owoców sadu i cytrusów
Wytworzone z winogron traminera, pinot blanc, sauvignon blanc, mueller thurgau, devina. Macerowane przez cztery tygodnie. Świeże aromaty ziół, owoców liczi, róży, moreli, gruszki, czerwonej i zielonej herbaty.
Musujące, wytrawne i pomarańczowe wino z Winnicy Miłosz Pana Krzysztofa Fedorowicza, stworzona klasyczną metodą produkcji marki Grempler Sekt.
Wino zostało stworzone ze szczepów Traminer oraz Pinot Blanc. Maceracja nadała aromaty cytrusów oraz egzotycznych owoców
Wino musujące tworzone metodą szampańska, w dolinie odry w województwie Lubuskim. Wino to zostało stworzone ze szczepu Pinot Noir dzięki czemu ma wyjątkowy charakter oraz unikalny, głęboki smak.
Wino wyprodukowane w lubuskiej winnicy Miłosz z dwóch szczepów. Połączenie klasycznego szczepu Pinot Blanc oraz popularnego w Polsce Solarisa tworzą wyjątkowe wino. Wyczujemy w nim aromaty kwiatów oraz świeżych, soczystych owoców
To wytrawne białe, lekko musujące wino prezentuje uderzającą miodowo-złotą barwę z perłową jakością, podkreśloną przez dobrze zdefiniowane bąbelki.
Winnica Ingrid - wino białe, słodkie, wyprodukowane z odmian winorośi Muscat, Solaris oraz Muller Thurgau, wino pełne słońca o wyraźnych nutach dojrzałych ananasów i miodu.
Białe, wytrawne wino, wyprodukowane w pełni ze szczepu Johanniter. Jego delikatnie kwiatowy charakter sprawia, że idealnie nadaje się jako aperitif do dań z ryby, drobiu czy owoców morza.
Półwytrawne wino musujące stworzone metodą tradycyjną. Wykonane z trzech szczepów: Pinot Noir, Riesling oraz Chardonnay. Wyczuwalne aromaty jabłek oraz owoców cytrusowych podbijane są przez delikatne bąbelki.
Wino wyprodukowane z jednego z najpopularniejszych szczepów regionu lubuskiego - Solaris. Charakteryzuje się słonecznymi refleksami. W smaku wyczuć możemy dojrzałe owoce melona, brzoskwini i ananasa w akompaniamencie miodowej słodyczy.
Białe, wytrawne wino wykonane w lubuskiej winnicy Senator w 100% z gron Rotter Rieslinga. Barwa wyraźnie złota i intensywna wskazuje na moc jaką skrywa w sumie trunek. W smaku dominują kwaśne jabłka i nieco goryczkowa skórka brzoskwini. Bardzo orzeźwiające i świeże. Zaleca się podawać z potrawami makaronowymi, jak również z białego mięsa.
Różowe Frizzante czyli wino wytrawne lekko musujące. Charakteryzuję się świeżością i rześkością. W bukiecie dominują poziomki i truskawki
Wino to nawiązuje do miejsca, z którego pochodzi, czyli Żagania oraz historycznego Księstwa Żagańskiego. Powstało ono w dworku książęcym, którego historia produkcji wina tego typu się roku 1601. Następnie dojrzewa ono na osadzie drożdżowym w piwnicach klasztoru żagańskiego.
Półwytrawne białe wino o cytrynowo-złocistej barwie z zielonkawymi refleksami. Charakteryzuje się bardzo delikatnymi owocowymi aromatami. Jest harmonijne, z naturalną kwasowością, która nadaje mu rześkość i świeżość.
To musujące wino, wytwarzane metodą pradawną z naturalnym osadem drożdżowym, aromaty brioszki, masła i drożdżowego ciasta, z delikatnym maślanym tostem. W tle wyczuwalne są dojrzały melon, ananas i gruszka, które kontrastują z cytryną, limonką i grejpfrutem. Wytrawne i mineralne, z wyraźnymi nutami herbaty, miodowej słodyczy przełamanej agrestem.