- Obecnie brak na magazynie
Hiszpańskie, półsłodkie, czerwone wino. Wiśniowa barwa skrywa elementy czerwonych dojrzałych owoców z lekką słodyczą.
Wino powstało we włoskiej winnicy San Marzano, mieszczącej się we włoskim regionu Apulia. Wino, które zostało stworzone ze szczepów Primitivo oraz Negroamaro które są jednymi z dominująch szczepów w owym regionie. Przez 12 miesięcy leżakowało ono w beczkach z francuskiego dębu. Intensywny, pełny smak oraz aromaty owoców.
Wino powstało we włoskiej winnicy San Marzano, mieszczącej się we włoskim regionu Apulia. Wino, które zostało stworzone ze szczepów Primitivo oraz Negroamaro które są jednymi z dominująch szczepów w owym regionie. Przez 12 miesięcy leżakowało ono w beczkach z francuskiego dębu. Intensywny, pełny smak oraz aromaty owoców.
Hiszpańskie, półsłodkie, czerwone wino. Wiśniowa barwa skrywa elementy czerwonych dojrzałych owoców z lekką słodyczą.
ChĂşcaro reprezentuje wina o wielkiej intensywności koloru i świeżej owocowej młodości, które pozostawiają słodycz, świeże wspomnienia na podniebieniu. Są to lekkie, odważnie miękkie wina, odpowiednie na wiele okazji, najlepiej cieszyć się nimi z jedzeniem lub podczas rozmowy.
Włoskie, wytrawne, czerwone wino o ciemnym, rubinowym kolorze i mocno charakterystycznym zapachu ciemnych owoców pestkowych
Wino stworzone z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych gron szczepów Tinto Fino (85%), Cabernet Sauvignon (10%) oraz Merlot (5%). Dojrzewa przez 10 miesięcy w dębowych beczkach, a następnie kolejne 24 miesiące w butelkach. Dodatek Merlot nadaje mu wyjątkowej miękkości, wyróżniając je na tle innych win z regionu. Aromaty intensywnie dojrzałych owoców harmonijnie łączą się z złożonymi nutami charakterystycznymi dla Merlot, wzbogaconymi o subtelne akcenty wanilii i cynamonu. W smaku krągłe, pełne i aksamitne, z miękkimi, lekko słodkawymi taninami, które podkreślają jego elegancję.
Czerwone wino o wiśniowym kolorze. W smaku wyczuwalne aromaty dojrzałych śliwek i jeżyn, a także nuty anyżu i lukrecji. Idealnie komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej.
Organiczne czerwone wino z Chillijskiej winnicy Emiliana. Charakteryzuje się purpurowym kolorem oraz intensywnymi aromatami owoców takich jak: jeżyna,śliwka oraz dojrzała czerwona porzeczka.
Wino z gładkimi taninami i delikatnym ciałem dojrzewało przez 8 miesięcy w zbiornikach ze stali nierdzewnej.
Jego delikatnie różowa barwa słodki smak, który idealnie komponuje się z chociażby słodkimi deserami,
Mniejsza wersja czerwonego, wytrawnego wina ze szczepu Cabernet Sauvignon. Wino pochodzące z Francji charakteryzuje się purpurową barwą. Wyczuwalne nuty porzeczni oraz tytoniu, w smaku lekka taniczność.
Kolor intensywnie rubinowy. Skoncentrowane aromaty dojrzałych czerwonych owoców z kwiatowymi nutami. W ustach świetna struktura, równowaga i elegancja, korzenne nuty na finiszu. 4 miesiące dojrzewania w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu.
Czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch. W smaku delikatne z nutami gorzkich migdałów.
To wytrawne czerwone wino dojrzewa przez co najmniej osiem miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Posiada piękną, głęboką rubinowo-czerwoną barwę z krystalicznymi refleksami. W smaku dominują nuty dojrzałych owoców i owoców leśnych, wzbogacone pikantnym akcentem przypraw. Na podniebieniu wyraźnie odczuwalne są eleganckie garbniki, które nadają winu długi i trwały finisz.
Francuskie, czerwone, wytrawne wino. Winogrona zbierane są ręcznie z ponad dwudziestoletnich krzaków.
100% gron Carignan zbieranych ręcznie i starannie selekcjonowanych. Wino zostało poddane fermentacji malolaktycznej w beczkach z francuskiej dębiny, w których następnie dojrzewało 10-12 miesięcy.
Bacaro Nero d'Avola to wyrafinowane, wytrawne czerwone wino z Sycylii, znane z intensywnego bukietu owoców czerwonych, uzupełnionego subtelnymi nutami kwiatowymi i balsamicznymi. Na podniebieniu oferuje bogate, pełne ciało i gładką, okrągłą teksturę, kończąc długim, owocowym posmakiem. To wino doskonale komponuje się z różnorodnymi daniami, takimi jak pieczone i grillowane mięsa czerwone, drobiem oraz dojrzewającymi serami, czyniąc je znakomitym wyborem na elegancką kolację.
Czerwone, wytrawne wino z Austrii. Idealny poziom kwasowości z lekko pikantnym finiszem. Idealne do dziczyzny.
Czerwone wino pochodzące z Południowej Afryki. Wytrawne, stworzone ze szczepów Shiraz oraz Pinotage. Uraczy nas bukietem pełnym porzeczek oraz śliwek. Soczyste taniny z owocowym finiszem.