- Obecnie brak na magazynie
Wino o żółtej barwie ze złotymi refleksami. W aromatach obecne są nuty brzoskwini oraz moreli.
Włoskie , czerwone, wytrawne wino o rubinowej barwie i bogatym bukiecie smakowym.
Wino o żółtej barwie ze złotymi refleksami. W aromatach obecne są nuty brzoskwini oraz moreli.
Jednoszczepowe wino, ze szczepu Nebbiolo. Klasyfikacja DOCG sprawia, że mamy pewność, że obcujemy z winem najwyżej jakości. Spędziło ono 24 miesiące w dębowych beczkach, dzięki czemu nabrało wyjątkowych walorów. W nosie wyczujemy delikatne przyprawy z elementami kwiatów. W smaku uraczy nas świeżością i okrągłością.
Wino z Włoskiego regionu Valpolicella. Połączenie szczepów Corwina, Corvignone, Rondinella. Rubinowa barwa skrywa aromaty czerwonych owoców takich jak wiśnie. Gładkie w smaku z zachowaniem harmonii, a leżakowanie w beczkach z dębu slawońskiego nadało mu wyjątkowego charakteru.
Dojrzałe, aksamitne i zdecydowane. Nuty dębowe nadają intensywnego charakteru i dojrzałego smaku. Świetnie komponuje się z dziczyzną i wołowiną. Podkreśli rónież smaki większości serów.
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Włoskie czerwone wino o głębokim rubinowym kolorze. Wino delikatne, pełne z zaznaczonymi taninami. lekko ostre.
Ekstraktywne, wytrawne wino czerwone, wykonane z odmian Cabernet Dorsa, Cabernet Cortis, Cabernet Franc. Dominuje aromat czarnej porzeczki , słodkiej czerwonej papryki, owocu czarnego bzu, aronii, czereśni i jeżyny z delikatnym niuansem wanilii. Pełne, mocne z wyczuwalną wyraźną nutą dojrzałych tanin. Bardzo duży potencjał dojrzewania. Najlepiej łączyć go z mocnymi daniami z grillowanej, pieczonej lub smażonej wołowiny â polędwica, befsztyk, żeberka, do tego gęste, ciemne sosy z pieprzem. Wino jest kontynuacją najbardziej utytułowanego polskiego czerwonego wina w historii Cabernetisa 2015 , który został doceniony zarówno w kraju jak i za granicą.
Wino z wyraźnie wyczuwalnymi taninami, idealnie pasuje do dań mięsnych np steków.
Czerwone, wytrawne wino, pochodzące z włoskiego regionu Puglia. Aromat jagód i dojrzałych czereśni. W smaku lekkie oraz okrągłe z elementami owocowymi.
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Jedno z najwybitniejszych win argentyńskich skomponowane ze szlachetnych szczepów przez wybitnych winiarzy z Domu Cheval Blanc. Ta kompozycja dojrzałego Malbec, Cabernet Sauvignon oraz Petit Verdot zyskuje na sile wraz z upływającym czasem. Wyczuwalne ciepłe aromaty tytoniu, czerwonych jagód, brandy i pestek czereśni. Dojrzewa 18 miesięcy w beczkach z dębu francuskiego.
Wino wyprodukowane w winnicy Miłosz w województwie Lubuskim. Powstało ono z dwóch szczepów, Zweigelt oraz Pinot Noir. Charakteryzuje się ono smakiem oraz aromatem czerwonych owoców z delikatnie wyczuwalnym pieprzem.
Wino zachęca nas wyraźnymi aromatami czerwonych owoców pomieszanych z przebijającymi się aromatami świeżych ziół, tymianku i szałwi zwieńczone niuansem dymnym.
W ustach wino jest soczyste i świeże. Królują nuty leśnych jagód, czarnych porzeczek, wiśni i aronii. Krwisto- żelazisty posmak.
Czerwona Pomarańcza to wino powstałe z macerowanej skórki białych oraz czerwonych winogron szczepu Pinot Noir, Pinot Blanc oraz Traminer. W smaku wytrawne z wyraźną nutą suszonych owoców, oraz delikatną orzeźwiającą nutą. Wino organiczne z certyfikatem produkcji bio.
Wino z mołdawskim rodowodem. Połączenie szczepów Rara Neagra, Malbec oraz Syrah tworzą wino z wyjątkowym charakterem. Każdy ze szczepów nadaje trunkowi wyjątkowych cech takich jak pikantność Syrah, słodycz Malbec oraz szlachetność szczepu Rara Neagra.
Włoskie, wytrawne, czerwone wino o ciemnym, rubinowym kolorze i mocno charakterystycznym zapachu ciemnych owoców pestkowych