- Obecnie brak na magazynie
Intensywne, czerwone wino z aromatem czerwonych, dojrzałych owoców z dodatkiem czekolady. W smaku świeże z wyczuwalnym dębowym posmakiem.
Delikatne i świeże wino zbudowane w 100% ze szczepu Tempranillo. Barwa o średniej intensywności w kolorze wiśni, z purpurowymi refleksami.
Delikatne i świeże wino zbudowane w 100% ze szczepu Tempranillo. Barwa o średniej intensywności w kolorze wiśni, z purpurowymi refleksami.
Intensywne, czerwone wino z aromatem czerwonych, dojrzałych owoców z dodatkiem czekolady. W smaku świeże z wyczuwalnym dębowym posmakiem.
Wino wytrawne, czerwone o wyrazistym smaku ciemnych owoców tj. porzeczka w akompaniamiencie wanilii z nutą ziół. Zbalansowane, wyczuwalne delikatne taniny.
Bezalkoholowe wino ze szczepu Cabernet Sauvignon o rubinowej barwie pochodzące z Niemiec.
Czerwone, wytrawne wino, pochodzące z Toskanii to Chianti o Rubinowym kolorze to wino soczyste, okrągłe o miękkich taninach powstałe ze szczepów Sangiovese oraz Merlot.
Wino po wtórnej fermentacji w metalowych kadziach leżakuje przez 9 miesięcy w dębowej beczce.
Wino BIO, wyprodukowane przez winnice San Marzano ze szczepu Primitivo.
Wino pochodzące z winnicy Saint Vincent, mieszczącej się w miejscowości Borów Wielki w okolicach Nowego Miasteczka w województwie Lubuskim.
Chucaro reprezentuje wina o wielkiej intensywności koloru i świeżej owocowej młodości, które pozostawiają słodycz, świeże wspomnienia na podniebieniu. Są to lekkie, odważnie miękkie wina, odpowiednie na wiele okazji, najlepiej cieszyć się nimi z jedzeniem lub podczas rozmowy.
Wraz z Valpolicellą, Bardolino jest flagowym D.O.C. na brzegu jeziora Garda, niedaleko Werony w Veneto. Bardolino jest produkowane głównie z rodzimych winogron Corvina i Rondinella. Lekkie wino, przyjemne do picia z codziennym jedzeniem, daniami z makaronu w sosie lub z serem w plastrach.
Codziennie czerwone wino. Intensywne aromaty dojrzałych czerwonych owoców. W smaku wyczuwalna nuta pieprzności. Oferuje przyjemne, umiarkowanie taniczne wrażenia na podniebieniu.
100% gron Carignan zbieranych ręcznie i starannie selekcjonowanych. Wino zostało poddane fermentacji malolaktycznej w beczkach z francuskiej dębiny, w których następnie dojrzewało 10-12 miesięcy.
Klasyczne Chianti skomponowane z Sangiovese (85%), uzupełnione Merlot i Cabernet Sauvignon. Dojrzewanie przez kilka miesięcy w kadziach ze stali nierdzewnej, a następnie 3-6 miesięcy w butelce.
Klasyczna, toskańska kompozycja Sangiovese (85%) z innymi, typowymi dla regionu odmianami: Canaiolo i Malvasia del Chianti. Intensywne wino o winnym i intrygującym smaku na podniebieniu; wytrawne i miękkie, przyjemnie długie w finiszu.
Czerwone, wytrawne wino z Austrii. Idealny poziom kwasowości z lekko pikantnym finiszem. Idealne do dziczyzny.
Znakomite Primitivo di Manduria o intensywnym, purpurowym kolorze. Bogaty bukiet o przeważających nutach dojrzałych, słodkich, czerwonych owoców. W ustach niezwykle strukturalne, o świetnej równowadze pomiędzy taniną, a kwasowością.
Włoskie czerwone wino o głębokim rubinowym kolorze. Wino delikatne, pełne z zaznaczonymi taninami. lekko ostre.
Wino wykonane ze szczepu Merlot (80%) oraz Cabernet Franc (20%). Leżakuje ono przez 9 miesięcy, najpierw w stalowych tankach, następnie w beczkach z francuskiego dębu. Jest ono pełne aromatów dojrzałych owoców prosto z lasu i lukrecji. W smaku zrównoważone z lekkimi taninami. Idealne do dziczyzny