- Obecnie brak na magazynie
Rozkoszne kwiatowe aromaty z nutami melona i brzoskwini. W ustach świeże i soczyste. Wyrazisty smak białych owoców pestkowych i mandarynki.
Wytrawne wino z Urugwaju o aromacie cytrusów i owoców egzotycznych. W smaku owocowe z lekką kwasowością i wyważonym finiszu.
Białe, wytrawne wino z rodowodem z Ameryki Południowej.
Opis
Rozkoszne kwiatowe aromaty z nutami melona i brzoskwini. W ustach świeże i soczyste. Wyrazisty smak białych owoców pestkowych i mandarynki.
Wino aromatyczne, w którym wyczujemy nuty owoców oraz przypraw. Świeże i lekkie z delikatna mineralnością oraz wytrawnym finiszem. Potencjał leżakowania to nawet 7 lat.
Wino o charakterze świeżych owoców, w nosie nuty moreli, brzoskwiń czy tropikalnych owoców. Delikatnie mineralne. w smaku wino Chateau latour-martillac jest winem pełnym z doskonale zrównoważoną kwasowością.
Autorska interpretacja Muscata. Aromat uraczy nas zapachem kwiatów. W smaku lekka kwasowość połączona z kwiatami i brzoskwinią.
Nagradzane medalami w konkursach winiarskich polskie wino musujące. Robione metodą szampańską przez zakochanego w Polsce Francuza, urzeka świeżością i złożonością smaku
Białe wino od Chapoutier wyróżnia się jasnym, złotym kolorem z żółtawym odcieniem. Jego intensywny aromat ukazuje nuty moreli, kopru włoskiego oraz kwiatowe akcenty. Wino jest dobrze złożone, niezwykle eleganckie, okrągłe i świeże, a jego wykończenie odsłania delikatne nuty anyżu.
Choya jest śliwkowym winem wytwarzanym w Japonii. Piękny śliwkowy zapach sprawia, że wino jest aksamitne i słodkie. W Japonii jest często używane do usuwania toksyn z organizmu, zmęczenia i bezsenności. Bogate w wiele witamin takich, jak witamina C. Podawane lekko schłodzone latem, a ciepłe latem będzię smakować idealnie
Wino białe, wytrawne, wytworzone z czerwonych winogron. Zrównoważony smak i zapach jagód i poziomek. Lekkie i orzeźwiające.
Wino białe wytrawne, wyprodukowane ze szlachetnych odmian Pinot Noir i Pinot Blanc.
Jasny, bladożółty kolor z zielonymi refleksami. Aromaty melona i agrestu z delikatną, mineralną nutą. W smaku wyczuwalne zioła i białe kwiaty. Bardzo skoncentrowane o długotrwałym finiszu.
Organiczne Prosecco wytworzone ze szczepu Glera. W smaku owocowo-kwiatowe.
Wino wyprodukowane w lubuskiej winnicy Miłosz z dwóch szczepów. Połączenie klasycznego szczepu Pinot Blanc oraz popularnego w Polsce Solarisa tworzą wyjątkowe wino. Wyczujemy w nim aromaty kwiatów oraz świeżych, soczystych owoców
Sake to tradycyjny japoński trunek wytwarzany z ryżu.
Wino pochodzące z Trydentu, we Włoszech. Delikatny słomkowy kolor. Na podniebieniu eleganckie z uzupełniającym smakiem świeżości.
To doskonałe, wytrawne wino zachwyca intensywnymi aromatami róży, liczi i mandarynki. Doskonale komponuje się z daniami słodko-kwaśnymi, kuchnią egzotyczną. Ponadto, posiada znakomity potencjał do przechowywania, nawet przez 7-9 lat.
Połączenie dwóch najszlachetniejszych białych odmian winorośli, których pełny potencjał dopiero teraz jest w pełni odkrywany, szczególnie jeśli chodzi o odmianę Catarratto, historycznie wykorzystywaną do produkcji Marsali.