- Obecnie brak na magazynie
Wino pochodzące z Winnicy Miłosz, znajdujące się pod Zaborem. Wino posiada certyfikat BIO. Wykonane ze szczepu Zweigelt. Spokojne o owocowym charakterze. Wyczuwalne aromaty poziomek, truskawek i malin.
Wino wytworzone metodą tradycyjną. Żywe i energiczne. W smaku wyczuwalne tosty z aromatami poziomek i kwiatów bzu.
Wino wytworzone metodą tradycyjną. Żywe i energiczne. W smaku wyczuwalne tosty z aromatami poziomek i kwiatów bzu.
Wino pochodzące z Winnicy Miłosz, znajdujące się pod Zaborem. Wino posiada certyfikat BIO. Wykonane ze szczepu Zweigelt. Spokojne o owocowym charakterze. Wyczuwalne aromaty poziomek, truskawek i malin.
Wino musujące wyprodukowane metodą tradycyjną ze szczepów Pinot Noir i Pinot Blanc bedącymi najlepszymi zielonogórskimi szczepami. W smaku wyczuwalne tosty, owoce i kwiaty.
Wino pochodzące z Zaboru z Winnicy Miłosz. Posiada certyfikat BIO. Szczep Solaris z wyczuwalnymi aromatami cytrusowymi, brzoskwini i nutami jabłka. Delikatne i zrównoważone.
Wino musujące, którego bąbelki powstały naturalnie w butelce. Orzeźwiające wino o kwiatowym aromacie.
Wino ze szczepów zweigelt, pinot noir, dornfelder, cabernet moravia. Na etykiecie helikopter, który pomagał winiarzom walczyć z przymrozkami wiosennymi.
Wino wyprodukowane w winnicy Miłosz w województwie Lubuskim. Powstało ono z dwóch szczepów, Zweigelt oraz Pinot Noir. Charakteryzuje się ono smakiem oraz aromatem czerwonych owoców z delikatnie wyczuwalnym pieprzem.
Wino wyprodukowane w lubuskiej winnicy Miłosz ze szczepu Pinot Blanc. Wyjątkowe żółte wino, które zachwyca niezwykle intensywnym aromatem. Już przy pierwszym kontakcie uwodzi zapachem soczystej brzoskwini, dojrzałej moreli, tropikalnych owoców i cytryny, przeplatającymi się z delikatnymi nutami mięty i świeżego rumianku. Na podniebieniu wino to rozwija się w pełni, oferując bogaty smak i długi, satysfakcjonujący finisz.
Różowe wino musujące wykonane metodą tradycyjna. Żywe i energiczne. W smaku wyczuwalne tosty z aromatami poziomek i kwiatów bzu.
Wino, które zostało stworzone w lubuskiej winnicy Miłość, w pełni ze szczepu Pinot Madeleine. Charakteryzuje się lekkością oraz aromatami owoców leśnych.
Wytworzone z winogron traminera, pinot blanc, sauvignon blanc, mueller thurgau, devina. Macerowane przez cztery tygodnie. Świeże aromaty ziół, owoców liczi, róży, moreli, gruszki, czerwonej i zielonej herbaty.
Lubuskie wino ze szczepu Pinot Noir. Wyczuwalne aromaty dymu, wędzonej śliwki, maliny i truskawki. Możliwe długie leżakowanie w butelce.
Wino białe wytrawne typu Gemischter Satz . Szczepy: pinot blanc, solaris, traminer, silvaner, mueller thurgau, devin, kernling, riesling.
Na etykiecie fotografia z 23.04.2024 gdy zielone pędy winiarze ratowali przy pomocy ognia.
Wino wyprodukowane w winnicy Miłosz w województwie Lubuskim. Powstało ono ze szczepu Zweigelt. To wyjątkowe czerwone wino, które emanuje charakterem i głębokimi aromatami. Zaskakuje od pierwszego łyku intensywnymi nutami ciemnych owoców leśnych, t.j. czarna porzeczka i jagody, ale także czereśnie, przeplatanymi delikatnymi akcentami czarnej czekolady oraz kawy. W ustach jest pełne, harmonijne i eleganckie, z wyraźną strukturą tanin i długim, przyjemnym finiszem.
Wino wyprodukowane w lubuskiej winnicy Miłosz z dwóch szczepów. Połączenie klasycznego szczepu Pinot Blanc oraz popularnego w Polsce Solarisa tworzą wyjątkowe wino. Wyczujemy w nim aromaty kwiatów oraz świeżych, soczystych owoców
Czerwona Pomarańcza to wino powstałe z macerowanej skórki białych oraz czerwonych winogron szczepu Pinot Noir, Pinot Blanc oraz Traminer. W smaku wytrawne z wyraźną nutą suszonych owoców, oraz delikatną orzeźwiającą nutą. Wino organiczne z certyfikatem produkcji bio.
Wino pochodzące z Winnicy Miłosz, znajdujące się pod Zaborem. Wino posiada certyfikat BIO. Wykonane ze szczepu Zweigelt. Spokojne o owocowym charakterze. Wyczuwalne aromaty poziomek, truskawek i malin.
Wino Wolne wyprodukowane zostało z gron szczepu Pinot Noir, zebranych pod koniec września 2023. Różowe, wytrawne, delikatnie musujące na języku. Skrywa w sobie owocowe nuty. Produkt niefiltrowany, bez dodatku siarki oraz z certyfikatem bio. Najlepiej spożyć je do końca roku, pamiętając o tym, aby było wyraźnie schłodzone.