• Obecnie brak na magazynie
    CARLO ALBERTO ROSSO VERMOUTH 1 L

Produkcja wermutu rozpoczęła się w regionie Piemontu w XIX wieku. Wśród producentów był Tumalin Bartolomé Baracco z Baracho, który nauczył się i stworzył własną recepturę wermutu, którą przejął jego prawnuk, piąty z kolei Dario Baracco. Carlo Alberto zainspirował się imieniem króla, który szczególnie cenił sobie ten napój. Dziś firma prowadzona jest przez jego dwóch wnuków, Edelberto i Memfi, którzy pozostają wierni tej cennej recepturze, jednocześnie ją udoskonalając.

Wyjście poza schematy przy jednoczesnym zachowaniu wierności tradycji - oto filozofia Carlo Alberto.

Wielka magia wermutu Carlo Alberto została na nowo odkryta, aby uzyskać produkt idealny do mieszania, w litrowej butelce, o wyraźnych, zdefiniowanych cechach i silnej osobowości.

Opis

Pojemność
1L

6 innych produktów w tej samej kategorii: