- Obecnie brak na magazynie
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, swój kolor zawdzięcza leżakowaniu w beczkach z amerykańskiego dębu.
Złota tequila, która powstała w stanie, który słynie z największej produkcji tego alkoholu w całym Meksyku. Destylarnia miała w zamyśle stworzyć tequile pełną aromatów, a dodając do niej karmel jeszcze bardziej ją złagodzić, co sprawia, że jest przyjemna w piciu.
Piękne wzory na butelce, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila Olmeca Altos Reposado to wyjątkowo łagodna tequila wyprodukowana w 100% z błękitnej agawy. Powstaje w samym sercu Meksyku, w regionie Los Altos, który słynie z doskonalej gleby i idealnego klimatu dla uprawy błękitnej agawy.
Znakomita Tequila pochodząca z Meksyku, wytworzona została w 100% z czystej niebieskiej agawy. Proces dojrzewania trwał 18 miesięcy i odbywał się w dębowych beczkach. Bursztynowo -złoty trunek pełen jest aromatów suszonych owoców, słodkich orzechów laskowych, które przełamane zostały różano- ziołowym aromatem. Najlepiej spożywać z lodem.
Tequila stworzona w 100% z ręcznie zbieranych roślin błękitnej agawy. Wyczuwalne nuty maślane, toffi a nawet wanilii. Delikatnie owocowa na finiszu.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Pochodząca z Meksyku Tequila, zwraca na siebie swoją uwagę poprzez bardzo dobry stosunek jakości trunku do ceny. Złota w barwie skrywa w sobie aromaty orzechów, ziół oraz wanilii. Z czasem wyczuć możemy również prażone migdały, paprykę i co ciekawe, pomidora. Bardzo dobrze sprawdzi się jako dodatek do koktajli, a także spożywana solo na lodzie.
Produkowana w Jalisco w Meksyku, z agawy najwyższej jakości, aby nadać jej idealnej gładkości i jakości. Idealnie nadaje się do klasycznej Margarity.
Tequila Olmeca Gold jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Ilegal Anejo to niezwykły mezcal, który dojrzewa przez 13 miesięcy w połączeniu amerykańskiego i francuskiego dębu, konkurując z najlepszymi whisky i koniakami na świecie. Oferuje znakomitą gamę aromatów, z nutami klonu, goździków i gorzkiej pomarańczy, a na podniebieniu wyczuwalne są smaki ciemnej czekolady i słodkiej agawy. Ten mezcal jest bogaty, pełny i zaokrąglony, a jego smak jest znacznie delikatniejszy i gładszy w porównaniu do Reposado. Jego profil przypomina nieco bardziej rustykalne tequile, ale wyróżnia się intensywnym smakiem owoców Espadin. Dzięki procesowi starzenia, Ilegal Anejo jest doskonałym wyborem, aby podać go przyjaciołom, którzy twierdzą, że nie lubią mezcalu.
Tequila wykonana w 100% z agawy o gładkim, zbalansowanym smaku.
Tequila stworzona na część święta zmarłych, czego symbolem są wzory czaszek na butelce. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.