- Obecnie brak na magazynie
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Tequila wykonana w 100% z błękitnej agawy, która 4 miesiące spędziła w dębowych beczkach. Dzięki temu charakteryzuje się aromatem karmelu, wanilii oraz dębiny beczki. W smaku uraczy nas elementami miodu, agawy oraz nutami whisky.
Opis
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila stworzona na część święta zmarłych, czego symbolem są wzory czaszek na butelce. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Tequila o wyraźnym smaku i aromacie błękitnej agawy, połączonej z przyprawami.
Topanito Reposado postało w meksykańskim miasteczku Tequila, tamtejsza destylarnia przykłada ogromna uwagę do tego, aby cały proces powstawania trunku był zgodny z tradycją. Alkohol powstał w 100% z błękitnej agawy, która po pieczeniu w ceglanym piecu i fermentacji z drożdżami trafiła na pół roku do beczek po bourbonie. Dzięki temu udało uzyskać się piękny żółtawy odcień, co z kolei przełożyło się na bogaty smak. Rześkie cytrusy i odrobina pieprznej pikanterii, zakończone smakiem dębiny.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila Olmeca Gold jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Wyprodukowana w Jalisco w Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości oraz świeżych aromatów agawy.
Ilegal Anejo to niezwykły mezcal, który dojrzewa przez 13 miesięcy w połączeniu amerykańskiego i francuskiego dębu, konkurując z najlepszymi whisky i koniakami na świecie. Oferuje znakomitą gamę aromatów, z nutami klonu, goździków i gorzkiej pomarańczy, a na podniebieniu wyczuwalne są smaki ciemnej czekolady i słodkiej agawy. Ten mezcal jest bogaty, pełny i zaokrąglony, a jego smak jest znacznie delikatniejszy i gładszy w porównaniu do Reposado. Jego profil przypomina nieco bardziej rustykalne tequile, ale wyróżnia się intensywnym smakiem owoców Espadin. Dzięki procesowi starzenia, Ilegal Anejo jest doskonałym wyborem, aby podać go przyjaciołom, którzy twierdzą, że nie lubią mezcalu.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Piękne wzory na butelce, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Złota tequila, która powstała w stanie, który słynie z największej produkcji tego alkoholu w całym Meksyku. Destylarnia miała w zamyśle stworzyć tequile pełną aromatów, a dodając do niej karmel jeszcze bardziej ją złagodzić, co sprawia, że jest przyjemna w piciu.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, swój kolor zawdzięcza leżakowaniu w beczkach z amerykańskiego dębu.