- Obecnie brak na magazynie
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Topanito Reposado postało w meksykańskim miasteczku Tequila, tamtejsza destylarnia przykłada ogromna uwagę do tego, aby cały proces powstawania trunku był zgodny z tradycją. Alkohol powstał w 100% z błękitnej agawy, która po pieczeniu w ceglanym piecu i fermentacji z drożdżami trafiła na pół roku do beczek po bourbonie. Dzięki temu udało uzyskać się piękny żółtawy odcień, co z kolei przełożyło się na bogaty smak. Rześkie cytrusy i odrobina pieprznej pikanterii, zakończone smakiem dębiny.
Tequila o wyraźnym smaku i aromacie błękitnej agawy, połączonej z przyprawami.
Tequila stworzona na część święta zmarłych, czego symbolem są wzory czaszek na butelce. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Wyprodukowana w Jalisco w Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości oraz świeżych aromatów agawy.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Tequila Olmeca Gold jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Złota tequila, która powstała w stanie, który słynie z największej produkcji tego alkoholu w całym Meksyku. Destylarnia miała w zamyśle stworzyć tequile pełną aromatów, a dodając do niej karmel jeszcze bardziej ją złagodzić, co sprawia, że jest przyjemna w piciu.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Tequila wytworzona w całości z niebieskiej agawy, bez użycia domieszek. Proces dojrzewania odbywała się w beczkach z dębu amerykańskiego i trwał 7-8 miesięcy. W aromacie wyczujemy owoce pestkowe tj, brzoskwinie, wiśnie, jabłka. W smaku góruje natomiast kokos i karmelowe nuty.
Ilegal Anejo to niezwykły mezcal, który dojrzewa przez 13 miesięcy w połączeniu amerykańskiego i francuskiego dębu, konkurując z najlepszymi whisky i koniakami na świecie. Oferuje znakomitą gamę aromatów, z nutami klonu, goździków i gorzkiej pomarańczy, a na podniebieniu wyczuwalne są smaki ciemnej czekolady i słodkiej agawy. Ten mezcal jest bogaty, pełny i zaokrąglony, a jego smak jest znacznie delikatniejszy i gładszy w porównaniu do Reposado. Jego profil przypomina nieco bardziej rustykalne tequile, ale wyróżnia się intensywnym smakiem owoców Espadin. Dzięki procesowi starzenia, Ilegal Anejo jest doskonałym wyborem, aby podać go przyjaciołom, którzy twierdzą, że nie lubią mezcalu.
Tequila o złocistym kolorze, co sugeruje sama nazwa. W smaku wyczujemy aromaty pieczonej agawy, papryki z nutą wanilii i ziołowym finiszem. Można spożywać ją solo, na lodzie lub podawać jako dodatek w drinkach.
Produkowana w Jalisco w Meksyku, z agawy najwyższej jakości, aby nadać jej idealnej gładkości i jakości. Idealnie nadaje się do klasycznej Margarity.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, swój kolor zawdzięcza leżakowaniu w beczkach z amerykańskiego dębu.
Tequila wykonana w 100% z błękitnej agawy, która 4 miesiące spędziła w dębowych beczkach. Dzięki temu charakteryzuje się aromatem karmelu, wanilii oraz dębiny beczki. W smaku uraczy nas elementami miodu, agawy oraz nutami whisky.