- Obecnie brak na magazynie
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Wyprodukowana w Jalisco w Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości oraz świeżych aromatów agawy.
Tequila o złocistym kolorze, co sugeruje sama nazwa. W smaku wyczujemy aromaty pieczonej agawy, papryki z nutą wanilii i ziołowym finiszem. Można spożywać ją solo, na lodzie lub podawać jako dodatek w drinkach.
Topanito Reposado postało w meksykańskim miasteczku Tequila, tamtejsza destylarnia przykłada ogromna uwagę do tego, aby cały proces powstawania trunku był zgodny z tradycją. Alkohol powstał w 100% z błękitnej agawy, która po pieczeniu w ceglanym piecu i fermentacji z drożdżami trafiła na pół roku do beczek po bourbonie. Dzięki temu udało uzyskać się piękny żółtawy odcień, co z kolei przełożyło się na bogaty smak. Rześkie cytrusy i odrobina pieprznej pikanterii, zakończone smakiem dębiny.
Meksykańska trunek powstały z fermentowanego soku z agawy, wyprodukowany został dla belgijskiej firmy Sodiko. Jego przydomek "gold" oraz złotawy kolor świadczą o tym, iż alkohol leżakował w beczkach. Wyczuć możemy nuty karmelu z drzewnym posmakiem.
Znakomita Tequila pochodząca z Meksyku, wytworzona została w 100% z czystej niebieskiej agawy. Proces dojrzewania trwał 18 miesięcy i odbywał się w dębowych beczkach. Bursztynowo -złoty trunek pełen jest aromatów suszonych owoców, słodkich orzechów laskowych, które przełamane zostały różano- ziołowym aromatem. Najlepiej spożywać z lodem.
Produkowana w Jalisco w Meksyku, z agawy najwyższej jakości, aby nadać jej idealnej gładkości i jakości. Idealnie nadaje się do klasycznej Margarity.
Pochodząca z Meksyku Tequila, zwraca na siebie swoją uwagę poprzez bardzo dobry stosunek jakości trunku do ceny. Złota w barwie skrywa w sobie aromaty orzechów, ziół oraz wanilii. Z czasem wyczuć możemy również prażone migdały, paprykę i co ciekawe, pomidora. Bardzo dobrze sprawdzi się jako dodatek do koktajli, a także spożywana solo na lodzie.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, swój kolor zawdzięcza leżakowaniu w beczkach z amerykańskiego dębu.
Złota tequila, która powstała w stanie, który słynie z największej produkcji tego alkoholu w całym Meksyku. Destylarnia miała w zamyśle stworzyć tequile pełną aromatów, a dodając do niej karmel jeszcze bardziej ją złagodzić, co sprawia, że jest przyjemna w piciu.
Tequila stworzona w 100% z ręcznie zbieranych roślin błękitnej agawy. Wyczuwalne nuty maślane, toffi a nawet wanilii. Delikatnie owocowa na finiszu.
Tequila wykonana w 100% z agawy o gładkim, zbalansowanym smaku.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.