- Obecnie brak na magazynie
Tequila o złocistym kolorze, co sugeruje sama nazwa. W smaku wyczujemy aromaty pieczonej agawy, papryki z nutą wanilii i ziołowym finiszem. Można spożywać ją solo, na lodzie lub podawać jako dodatek w drinkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Tequila o złocistym kolorze, co sugeruje sama nazwa. W smaku wyczujemy aromaty pieczonej agawy, papryki z nutą wanilii i ziołowym finiszem. Można spożywać ją solo, na lodzie lub podawać jako dodatek w drinkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Tequila wykonana w 100% z błękitnej agawy, która 4 miesiące spędziła w dębowych beczkach. Dzięki temu charakteryzuje się aromatem karmelu, wanilii oraz dębiny beczki. W smaku uraczy nas elementami miodu, agawy oraz nutami whisky.
Ilegal Anejo to niezwykły mezcal, który dojrzewa przez 13 miesięcy w połączeniu amerykańskiego i francuskiego dębu, konkurując z najlepszymi whisky i koniakami na świecie. Oferuje znakomitą gamę aromatów, z nutami klonu, goździków i gorzkiej pomarańczy, a na podniebieniu wyczuwalne są smaki ciemnej czekolady i słodkiej agawy. Ten mezcal jest bogaty, pełny i zaokrąglony, a jego smak jest znacznie delikatniejszy i gładszy w porównaniu do Reposado. Jego profil przypomina nieco bardziej rustykalne tequile, ale wyróżnia się intensywnym smakiem owoców Espadin. Dzięki procesowi starzenia, Ilegal Anejo jest doskonałym wyborem, aby podać go przyjaciołom, którzy twierdzą, że nie lubią mezcalu.
Tequila o wyraźnym smaku i aromacie błękitnej agawy, połączonej z przyprawami.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, swój kolor zawdzięcza leżakowaniu w beczkach z amerykańskiego dębu.
Wyprodukowana w Jalisco w Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości oraz świeżych aromatów agawy.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Tequila stworzona w 100% z ręcznie zbieranych roślin błękitnej agawy. Wyczuwalne nuty maślane, toffi a nawet wanilii. Delikatnie owocowa na finiszu.
Topanito Reposado postało w meksykańskim miasteczku Tequila, tamtejsza destylarnia przykłada ogromna uwagę do tego, aby cały proces powstawania trunku był zgodny z tradycją. Alkohol powstał w 100% z błękitnej agawy, która po pieczeniu w ceglanym piecu i fermentacji z drożdżami trafiła na pół roku do beczek po bourbonie. Dzięki temu udało uzyskać się piękny żółtawy odcień, co z kolei przełożyło się na bogaty smak. Rześkie cytrusy i odrobina pieprznej pikanterii, zakończone smakiem dębiny.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Tequila Olmeca Altos Reposado to wyjątkowo łagodna tequila wyprodukowana w 100% z błękitnej agawy. Powstaje w samym sercu Meksyku, w regionie Los Altos, który słynie z doskonalej gleby i idealnego klimatu dla uprawy błękitnej agawy.
Tequila stworzona na część święta zmarłych, czego symbolem są wzory czaszek na butelce. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.