- Obecnie brak na magazynie
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Tequila stworzona w 100% z ręcznie zbieranych roślin błękitnej agawy. Wyczuwalne nuty maślane, toffi a nawet wanilii. Delikatnie owocowa na finiszu.
Tequila reposado wykonana w 100% z ręcznie zbieranej agawy.
Opis
Tequila stworzona w 100% z ręcznie zbieranych roślin błękitnej agawy. Wyczuwalne nuty maślane, toffi a nawet wanilii. Delikatnie owocowa na finiszu.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Znakomita Tequila pochodząca z Meksyku, wytworzona została w 100% z czystej niebieskiej agawy. Proces dojrzewania trwał 18 miesięcy i odbywał się w dębowych beczkach. Bursztynowo -złoty trunek pełen jest aromatów suszonych owoców, słodkich orzechów laskowych, które przełamane zostały różano- ziołowym aromatem. Najlepiej spożywać z lodem.
Tequila Olmeca Altos Reposado to wyjątkowo łagodna tequila wyprodukowana w 100% z błękitnej agawy. Powstaje w samym sercu Meksyku, w regionie Los Altos, który słynie z doskonalej gleby i idealnego klimatu dla uprawy błękitnej agawy.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Produkowana w Jalisco w Meksyku, z agawy najwyższej jakości, aby nadać jej idealnej gładkości i jakości. Idealnie nadaje się do klasycznej Margarity.
Volcano Reposado to tequila wykonana w 100% z agawy, która przed ponad 130 leżakowała w dwóch rodzajach beczek. Delikatne nuty owoców łączą się z elementami miodu i kwiatów.
Meksykańska trunek powstały z przewagą niebieskiej agawy i leżakowany w beczce. Idealny do drinków oraz picia saute.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Tequila o złocistym kolorze, co sugeruje sama nazwa. W smaku wyczujemy aromaty pieczonej agawy, papryki z nutą wanilii i ziołowym finiszem. Można spożywać ją solo, na lodzie lub podawać jako dodatek w drinkach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.
Piękne wzory na butelce, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii.
Meksykańska trunek powstały z fermentowanego soku z agawy, wyprodukowany został dla belgijskiej firmy Sodiko. Jego przydomek "gold" oraz złotawy kolor świadczą o tym, iż alkohol leżakował w beczkach. Wyczuć możemy nuty karmelu z drzewnym posmakiem.
Tequila wykonana w 100% z agawy o gładkim, zbalansowanym smaku.
Tequila wytworzona w całości z niebieskiej agawy, bez użycia domieszek. Proces dojrzewania odbywała się w beczkach z dębu amerykańskiego i trwał 7-8 miesięcy. W aromacie wyczujemy owoce pestkowe tj, brzoskwinie, wiśnie, jabłka. W smaku góruje natomiast kokos i karmelowe nuty.
Tequila stworzona na część święta zmarłych, czego symbolem są wzory czaszek na butelce. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.