- Obecnie brak na magazynie
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Znakomita Tequila pochodząca z Meksyku, wytworzona została w 100% z czystej niebieskiej agawy. Proces dojrzewania trwał 18 miesięcy i odbywał się w dębowych beczkach. Bursztynowo -złoty trunek pełen jest aromatów suszonych owoców, słodkich orzechów laskowych, które przełamane zostały różano- ziołowym aromatem. Najlepiej spożywać z lodem.
Znakomita Tequila pochodząca z Meksyku, wytworzona została w 100% z czystej niebieskiej agawy. Proces dojrzewania trwał 18 miesięcy i odbywał się w dębowych beczkach. Bursztynowo -złoty trunek pełen jest aromatów suszonych owoców, słodkich orzechów laskowych, które przełamane zostały różano- ziołowym aromatem. Najlepiej spożywać z lodem.
Starzenie w amerykańskim dębie nadaje tej tequili warstwy półsłodkiej wanilii, owoców i przypraw, zachowując klasyczny, ziemisty smak agawy i prowadząc do dymnego wykończenia. Wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy.
Tequila Lunazul Anejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie przez okres od roku do półtora, to właśnie tej procedurze zawdzięcza swój niesamowity brązowy kolor i nienaganny smak.
Tequila wytworzona w całości z niebieskiej agawy, bez użycia domieszek. Proces dojrzewania odbywała się w beczkach z dębu amerykańskiego i trwał 7-8 miesięcy. W aromacie wyczujemy owoce pestkowe tj, brzoskwinie, wiśnie, jabłka. W smaku góruje natomiast kokos i karmelowe nuty.
Tequila wyprodukowana w stanie Jalisco w Meksyku, z niebieskiej agawy, aby uzyskać gładki smak tequili najwyższej jakości. Idealna do Margarity lub klasycznie z solą i cytryną.
Tequila z destylarni TEQUILERA EL TRIANGULO powstaje z wyselekcjonowanych, dojrzałych (minimum 6 lat) roślin najlepszej - najsłodszej odmiany AGAVA WEBER.
Produkowana w Jalisco w Meksyku, z agawy najwyższej jakości, aby nadać jej idealnej gładkości i jakości. Idealnie nadaje się do klasycznej Margarity.
Jest to tequila w jej najdzikszym, najbardziej naturalnym stanie, krystalicznie czysta i nie starzona, co pozwala jej smakowi pochodzącemu w 100% z agawy przejąć inicjatywę.
Tequila Olmeca Altos Reposado to wyjątkowo łagodna tequila wyprodukowana w 100% z błękitnej agawy. Powstaje w samym sercu Meksyku, w regionie Los Altos, który słynie z doskonalej gleby i idealnego klimatu dla uprawy błękitnej agawy.
Alkohol wyprodukowany jest z niebieskiej agawy. Kraj pochodzenia - Meksyk, jednak butelkowana jest na terenie Belgii, co zmniejsza koszty, obniżając cenę, lecz nie odbierając trunkowi prestiżu. Wyważony, pieprzno-ziołowy smak zamknięty został w przejrzystej butelce.
Ilegal Anejo to niezwykły mezcal, który dojrzewa przez 13 miesięcy w połączeniu amerykańskiego i francuskiego dębu, konkurując z najlepszymi whisky i koniakami na świecie. Oferuje znakomitą gamę aromatów, z nutami klonu, goździków i gorzkiej pomarańczy, a na podniebieniu wyczuwalne są smaki ciemnej czekolady i słodkiej agawy. Ten mezcal jest bogaty, pełny i zaokrąglony, a jego smak jest znacznie delikatniejszy i gładszy w porównaniu do Reposado. Jego profil przypomina nieco bardziej rustykalne tequile, ale wyróżnia się intensywnym smakiem owoców Espadin. Dzięki procesowi starzenia, Ilegal Anejo jest doskonałym wyborem, aby podać go przyjaciołom, którzy twierdzą, że nie lubią mezcalu.
Reprezentant typowej nieleżakowanej, białej tequilo pochodzącej prosto z Meksyk z błękitnej Agawy najwyższej jakości.
Klasyczna biała tequila pochodząca z Meksyku jak na prawdziwą tequile przystało, idealnie pasuje w połączeniu z cytryną oraz solą.
Tequila wykonana w 100% z agawy o gładkim, zbalansowanym smaku.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, o klasycznej barwie dla tradycyjnej meksykańskiej tequili.
Bardzo przystępna cena i świetna jakość to dwie cechy, które w idealny sposób opisują Tequile Sip&Sip Silver. Na podniebieniu przeważa charakterystyczny smak surowej agawy, połączony z cytrusami i lekko ziołowym aromatem. Zaskoczyć może finezyjnym, słodko- dymnym finiszem. Świetnie smakuje solo, jak również połączony z innymi dodatkami w koktajlach.
Tequila Olmeca Gold jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Złota tequila, która powstała w stanie, który słynie z największej produkcji tego alkoholu w całym Meksyku. Destylarnia miała w zamyśle stworzyć tequile pełną aromatów, a dodając do niej karmel jeszcze bardziej ją złagodzić, co sprawia, że jest przyjemna w piciu.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Zwycięzca konkursu Spirits of Mexico w swojej kategorii. Tequila ta 2 lata spędziła w dębowych beczkach.