- Obecnie brak na magazynie
Tequila Olmeca Blanco jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Każdy łyk tequili Doń Julio to niesamowite wydarzenie. Produkowana z agawy najwyższej jakości, wybranej przez specjalistów ogromnym doświadczeniem.
Każdy łyk tequili Doń Julio to niesamowite wydarzenie. Produkowana z agawy najwyższej jakości, wybranej przez specjalistów ogromnym doświadczeniem.
Tequila Olmeca Blanco jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Tequila Olmeca Gold jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Wzory czaszek widoczne na eleganckiej butelce inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Uznawana za jedną z najlepszych białych Tequili na świecie.
Tequila wyprodukowana w stanie Jalisco w Meksyku, z niebieskiej agawy, aby uzyskać gładki smak tequili najwyższej jakości. Idealna do Margarity lub klasycznie z solą i cytryną.
Tequila ta powstała z połączenia Agawy oraz Nierafinowanej Meksykańskiej Trzciny Cukrowej Polincillo. W smaku i aromacie mocno wyczuwalna gotowana agawa oraz słodycz z trzciny.
Meksykańska tequila wyprodukowana dla belgijskiej firmy Sodiko. Z nazwy symbolizuje dwóch kompanów. Silver - świadczy o tym, że alkohol butelkowany został od razu po destylacji lub ewentualnie krótkim leżakowaniu w stalowych kadziach.
Kształt eleganckiej butelki, w której znajduje się tequila, inspirowane są świętem zmarłych, które odbywa się w Ameryce środkowej. Uznawana za jedną z najlepszych białych Tequili na świecie.
Tequila Olmeca Blanco jest produkowana z błękitnych agaw w regionie Jalisco w sercu Meksyku.
Tequila pochodząca z Meksyku, wyprodukowana w 100% z niebieskiej agawy, która uprawiana była na żyznej i bogatej w minerały ziemi. W kolorze przejrzysta, ze srebrnymi refleksami. Wyczujemy w niej dojrzałe cytrusy, aromatyczne zioła oraz odrobine pieczonej agawy.
Alkohol wyprodukowany jest z niebieskiej agawy. Kraj pochodzenia - Meksyk, jednak butelkowana jest na terenie Belgii, co zmniejsza koszty, obniżając cenę, lecz nie odbierając trunkowi prestiżu. Wyważony, pieprzno-ziołowy smak zamknięty został w przejrzystej butelce.
El Tequileno Platinum jest wykonane w 100% z agawy uprawianej na własnych plantacjach w Highlands w Jalisco i dojrzewa w amerykańskich beczkach dębowych przez co najmniej 14 dni. Można go pić czystego lub w koktajlu, a jego aromaty obejmują słodką gotowaną agawę, czarny pieprz, anyż i nuty ziołowe, które wypełniają nos i odbijają się na podniebieniu.
Tequila nazwana na cześć siedziby bogów rdzennych mieszkańców Meksyku. Jest to nawiązanie do tradycji jak z resztą sama tequila. Wyczujemy w niej intensywny aromat bogaty w nuty owocowe. W smaku uraczy nas nutami cytrusów oraz ziół.
Tequila "Agavita" Blanco oferuje lekki i świeży smak, charakterystyczny dla całej linii "Agavita", i jest wytwarzana z co najmniej 51% soku z agawy niebieskiej odmiany Weber, co zapewnia wysoką jakość napoju premium. Proces zaczyna się od plantacji agawy, która może być zbierana dopiero po 8-10 latach od zasadzenia. Produkcja polega na zmiękczeniu rdzenia agawy w ciepłej piecu kamiennym przez 2-3 dni, zanim sok zostanie wyciśnięty. Uzyskany sok jest następnie mieszany z wodą i drożdżami, tworząc bazę moszczu.
Reprezentant typowej nieleżakowanej, białej tequilo pochodzącej prosto z Meksyk z błękitnej Agawy najwyższej jakości.
Klasyczna biała tequila pochodząca z Meksyku jak na prawdziwą tequile przystało, idealnie pasuje w połączeniu z cytryną oraz solą.
Destylowana w stanie Jalisco w samym Meksyku. Tequila ta słynie ze swojej gładkości swoich aromatów i świeżych nut Agawy, z której została wyprodukowana.
Tequila wyprodukowana w destylarni San Nicolas, o klasycznej barwie dla tradycyjnej meksykańskiej tequili.
W tym przypadku destylarnia Wolf & Oak wychodzi na przeciw miłośnikom tequili. Sprowadzona prosto z Meksyku błękitna agawa została poddana fermentacji a następnie przedestylowana. Delikatna i aromatyczna.