- Obecnie brak na magazynie
Kompozycja najlepszych rumów, o pięknym, bursztynowym kolorze, starzona w beczkach z amerykańskiego dębu przez ponad 6 lat.
Skomponowany z najlepszej karaibskiej trzciny cukrowej. Piękna burszytynowo-miedziana barwa skrywa wiele aromatów.
Skomponowany z najlepszej karaibskiej trzciny cukrowej. Piękna burszytynowo-miedziana barwa skrywa wiele aromatów.
Kompozycja najlepszych rumów, o pięknym, bursztynowym kolorze, starzona w beczkach z amerykańskiego dębu przez ponad 6 lat.
Wyjątkowa kompozycja rumów najlepszej jakości, cierpliwie leżakowana w dębowych beczkach aby uzyskać głębię smaku i piękną, złoto-bursztynową barwę.
Tiki Lovers powstał z dwóch rumów leżakujących w alembikach, pochodzących z Jamajki oraz Barbadosu, i to właśnie ten z Barbadosu przez 3 lata leżakuje w dębowych beczkach. Wyczujemy w nim aromaty wanilii, owoców czy chociażby przypraw.
Rum, który idealnie oddaje miejsca w którym powstał, czyli na wyspach Fidżi. W aromacie wyczujemy delikatne nuty kokosa oraz wanilii, w smaku natomiast uraczy nas owocami takimi jak ananas oraz przyprawy.
Rum typu Single Blended Rum, który siedział niemalże 11 lat w beczkach po Bourbonie oraz po winie ze szczepu Zinfandel. W aromacie wyraźnie wyczuwalne cytrusy oraz skórka z nich. Wyczujemy również połączenie aromatów świeżych owoców połączonych z elementami beczki. W smaku również spotkają nas doznania związane z owocami takimi jak ananas czy marakuja. Długi, goryczkowy finisz.
Inspirowany czerwonymi owocami bananowca, które zapewniają cień drzewom kawowym w Salvadorze. Posmak słodyczy banana przeplata się z nutą jagód. Idealny do serwowania w drinkach, dzięki swojemu zaskakującemu owocowemu aromatowi.
Plantation to Rum z Barbadosu. Edycja Black Cask to mieszanka Rumów na bazie Melasy, dojrzewająca do 3 lat w beczkach. Najpierw w beczce mocno opalanej, a następnie w beczce po Koniaku Ferrand.
Rum pochodzący z Filipin. Swoją barwę oraz aromat zawdzięcza temu, że przez niemalże 3 lata leżakuje w beczkach po Bourbonie. Wyrazisty aromat bogaty jest w wanilię, cytrusy a nawet dąb. W smaku natomiast zaskoczy nas miód, wanilia a również przyprawy, jest o zasługa tego, że wytwarzany z dodatkiem przyprawy Rum Spice. W tym przypadku piękna butelka zapakowana jest w elegancką tubę
Blu Label to rum, którego bursztynowa barwa skrywa aromaty melasy, karmelu oraz przypraw. W smaku uraczy nas długim finiszem.
Don Papa Sherry Cask to rum z filipińskim rodowodem. Tworzony w tradycyjnych alembikach trafia do beczek po amerykańskim bourbonie. Później robi się już tylko ciekawiej. Z beczek po bourbonie trafia do czterech różnych beczek po sherry, mianowicie: Pedro Ximenez, Fino, Cream oraz Pablo Cortado. Łącznie cały proces leżakowania rumu w beczkach wynosi 5 lat.
Rum z 2005 roku, pochodzący ze znanej destylarni Diamond w Gujanie, butelkowany niezależnie przez firmę Mezan. Pełen soczystych nut ziołowych z lekkimi nutami bananów i odrobiną dębowej pikanterii.
Rum typu single blended. Trunek ten spędził niemalże 14 lat w beczkach po Bourbonie oraz po Sherry. Zabutelkowany w mocy 62% oferuje piękną paletę aromatów oraz smaku. W nosie wyczujemy aromaty słodkich, suszonych owoców połączonych z przyprawami, czekoladą a nawet lekkimi aromatami dębu. W smaku uraczy nas wyraźną czekoladą z wyczuwalną mocą beczki. Całość zakończona pikantnym, rozwijającym się na języku finiszem.
Rum Dictador Platinum, wyprodukowany z rzemieślniczą precyzją, dojrzewający w dębowych beczkach po Porto i Sherry, o delikatnym i słodkim smaku, doskonały.
Aromatyczny rum z dodatkiem roślin konopi indyjskich, z delikatnie wyczuwalną nutą pikanterii. Alkohol destylowany jest w Amsterdamie.
Połączenie dwóch dojrzałych rumów z Trynidadu oraz Barbadosu, które leżakowały w dębowych beczkach. Dodatek malin sprawia, że rum jest idealnym połączeniem smaku dojrzałych owoców oraz cytrusów.
Rum z 2009 roku z destylarni Foursquare na Barbadosie, w którym mieszają się rumy typu pot i column still. Płyn dojrzewał na Barbadosie w beczkach po bourbonie przez 12 lat i został zabutelkowany z mocą 60% w ramach Exceptional Cask Selection.
Rum Shipmaster to Rum typu Spiced charakteryzujący się nutami vanilli oraz karmelu.
Jest to ciekawa mieszanka Rumu z Puerto Rico oraz tropikalnych przypraw
Plantation of Fiji to rum, który na wyspach Fiji spędził aż 7 lat w beczkach po Amerykańskim Bourbonie. Następnie pokonał pół świata do Francji, gdzie spędził kolejne 2 lata w beczkach Ferrand. Aromaty wanilii, kakao czy karmelu to nieodłączne elementy tego trunku.