- Obecnie brak na magazynie
Rum o pięknej, bursztynowej barwie. Aromaty wanilii, dębiny z akcentami owoców mango i brzoskwiń. W smaku gładki, miękki z nutami karmelu, wanilii, cytrusów i przypraw.
Kompozycja najlepszych rumów, o pięknym, bursztynowym kolorze, starzona w beczkach z amerykańskiego dębu przez ponad 6 lat.
Kompozycja najlepszych rumów, o pięknym, bursztynowym kolorze, starzona w beczkach z amerykańskiego dębu przez ponad 6 lat.
Rum o pięknej, bursztynowej barwie. Aromaty wanilii, dębiny z akcentami owoców mango i brzoskwiń. W smaku gładki, miękki z nutami karmelu, wanilii, cytrusów i przypraw.
Rum pochodzący z Filipin. Swoją barwę oraz aromat zawdzięcza temu, że przez niemalże 3 lata leżakuje w beczkach po Bourbonie. Wyrazisty aromat bogaty jest w wanilię, cytrusy a nawet dąb. W smaku natomiast zaskoczy nas miód, wanilia a również przyprawy, jest o zasługa tego, że wytwarzany z dodatkiem przyprawy Rum Spice. W tym przypadku piękna butelka zapakowana jest w elegancką tubę świąteczną EOY.
Skomponowany z najlepszej karaibskiej trzciny cukrowej. Piękna burszytynowo-miedziana barwa skrywa wiele aromatów.
0Rum pochodzący z Barbadosu, w którego skład wchodzą destylaty z aż 8 innych państw Ameryki Południowej. Spędza on niemalże 18 lat w beczkach po amerykańskim bourbonie a następnie w beczkach po sherry. Pełen aromatów takich jak kawa, wanilia a nawet toffi czy skorki pomarańczy.
Rum od Plantation z dodatkiem soku z ananasa, to ciekawe przeżycie dla kubków smakowych. Do produkcji używa się samych owoców oraz ich skórek aby finalnie stworzyć wyjątkową edycje klasycznego złotego rumu.
Rum Canerock pochodzi z Jamajki. Dojrzewa w dębowych beczkach po amerykańskim bourbonie. Rum uraczy nas aromatami wanilii, ziela angielskiego i cytrusów. Dojrzewanie w dębowych beczkach sprawiło, że słodkie smaki rumu są odrazu wyczuwalne. Wyczujemy w nim nuty karmelu, kokosa i przypraw.
Rum pochodzący z Barbadosu, w którego skład wchodzą destylaty z aż 8 innych państw Ameryki Południowej. Spędza on niemalże 18 lat w beczkach po amerykańskim bourbonie a następnie w beczkach po sherry. Pełen aromatów takich jak kawa, wanilia a nawet toffi czy skorki pomarańczy.
Aromatyczny i słodki blended rum z Panamy, wzbogacony owocowymi i pikantnymi składnikami. Wykorzystywane rumy mają co najmniej sześć lat, są destylowane z melasy przy użyciu typowego procesu kolumnowego i mieszane razem po sześcioletnim okresie dojrzewania.
Compañero Elixir Extra to unikalny rum mieszany z interesującą historią. Łączy dwa z najpopularniejszych rumów Compañero: pomarańczowy Elixir Orange oraz 12-letni Extra Anejo. Pomysł powstał kilka lat temu podczas festiwalu rumu, kiedy nieznany gość wymieszał te dwa rumy w jednej szklance, tworząc wspaniałą mieszankę, która oczarowała personel. W odpowiedzi na pozytywny odbiór, wytwórnia wydała limitowaną edycję zaledwie 9 778 butelek, które zawierają etykietę twórczo łączącą wzory obu rumów.
Compagnie Des Indes Spiced to starannie skomponowana mieszanka rumów z Dominikany i Wenezueli, delikatnie dosłodzona i macerowana z przyprawami przez 2 tygodnie, co nadaje jej wyjątkowego charakteru.
Rum pochodzący z Barbadosu, w którego skład wchodzą destylaty z aż 8 innych państw Ameryki Południowej. Dojrzewa on przez 15 lat w beczkach po Bourbonie.
Rum pochodzący prosto z egzotycznej Kuby. Każdy łyk przenosi nas do serca wyspy, dzięki swoim aromatom wanilii i egzotycznych owoców.
White Rum dojrzewa przez minimum 3 lata w małych beczkach przed 3-stopniowym procesem filtracji węglowej, aby nadać końcowemu spirytusowi wyjątkowo czysty i niepowtarzalny smak.
Rum z 2005 roku, pochodzący ze znanej destylarni Diamond w Gujanie, butelkowany niezależnie przez firmę Mezan. Pełen soczystych nut ziołowych z lekkimi nutami bananów i odrobiną dębowej pikanterii.
Gdy myślimy o kraju kojarzącym się z rumem, Tajlandia na pewno nie jest tym co pierwsze przychodzi nam do głowy. Rum Mekhong jest godnym reprezentantem, aby takie myślenie zmienić. Powstały z melasy oraz ryżu, wzbogacony o tajną kombinacje przypraw.
Rum Shipmaster to Rum typu Spiced charakteryzujący się nutami vanilli oraz karmelu.
Jest to ciekawa mieszanka Rumu z Puerto Rico oraz tropikalnych przypraw
Rum typu single blended. Trunek ten spędził niemalże 14 lat w beczkach po Bourbonie oraz po Sherry. Zabutelkowany w mocy 62% oferuje piękną paletę aromatów oraz smaku. W nosie wyczujemy aromaty słodkich, suszonych owoców połączonych z przyprawami, czekoladą a nawet lekkimi aromatami dębu. W smaku uraczy nas wyraźną czekoladą z wyczuwalną mocą beczki. Całość zakończona pikantnym, rozwijającym się na języku finiszem.