- Obecnie brak na magazynie
Rum z Karaibskim rodowodem, jest połączeniem wyselekcjonowanych destylatów. Firma ta zajmuję się produkcja rumu aż od 1886 roku, co sprawia, że stworzyli rum o ostrym charakterze idealny do drinków.
Jeden z najbardziej znanych rumów na świcie, produkowany na Karaibach od ponad 145 lat. Charakteryzuje się wyjątkowym dla siebie smakiem i aromatem, uzyskanem wieloletniej produkcji tego trunku.
Jeden z najbardziej znanych rumów na świcie, produkowany na Karaibach od ponad 145 lat. Charakteryzuje się wyjątkowym dla siebie smakiem i aromatem, uzyskanem wieloletniej produkcji tego trunku.
Rum z Karaibskim rodowodem, jest połączeniem wyselekcjonowanych destylatów. Firma ta zajmuję się produkcja rumu aż od 1886 roku, co sprawia, że stworzyli rum o ostrym charakterze idealny do drinków.
Rum z Karaibskim rodowodem, jest połączeniem wyselekcjonowanych destylatów. Wytrawny, ale gładki, idealnie zbalansowany. Wyczuwalne aromaty egzotycznych owoców idealnie pasują do koktajli.
Takamaka overproof jest klasyczną, najbardziej surową odmianą rumu. Wyczujemy w nim orzechy, tropikalne owoce i zioła. Powstał ze świeżego soku z trzciny cukrowej, któremu zawdzięcza swoją moc i charakter.
Rum prosto z Kuby, który leżakowały był w dębowych beczkach. Krótkie leżakowanie sprawiło, że barwa z białej zmieniła się na bardzo delikatnie złotą. Aromaty cytrusów oraz gładki smak z nutami drewna.
To niestarzony rum destylowany z soku trzciny cukrowej. Ma świeży, trawiasty charakter i jest świetny do mieszania w koktajlach.
Biały rum Karukera agricole jest produkowany z soku z trzciny cukrowej rodzaju Blue Cane. Rodzaj ten charakteryzuje się dużym bogactwem cukru i niezwykłym potencjałem aromatycznym.
Dominikański rum melasowy wykonany według rzemieślniczej receptury. Zaskakująca butelka w środku której mamy kawałki ananasa, laskę wanilii i limonkę. Rum zachwyca swoimi aromatami i słodkością, przenosząc nas w tropikalne wakacje.
Połączenie rumów z Trynidadu oraz Barbadosu, które leżakowały w dębowych beczkach. Dead Man's Finger Pineapple ma mocno wyczuwalne aromaty kandyzowanego ananasa, przez co idealnie nadaje się do orzeźwiających koktajli. Świetna propozycja na upalne lato.
Jeden z najbardziej znanych rumów na świcie, produkowany na Karaibach od ponad 145 lat. Charakteryzuje się wyjątkowym dla siebie smakiem i aromatem, uzyskanem wieloletniej produkcji tego trunku. W tym wydaniu w miniaturowej wersji.
Aromatyczny rum z dodatkiem roślin konopi indyjskich, z delikatnie wyczuwalną nutą pikanterii. Alkohol destylowany jest w Amsterdamie.
Destylarnia założona przez dwóch braci prawie 20 lat temu, która rum tworzy ze swoich własnych blendów inspirowanych wyspą na której destylarnia się mieści. Tworzony na Seszelach biały rum wzbogacony jest aromatem kokosa, co nadaje mu wyjątkowego charakteru.
Świeży i krystalicznie czysty rum, leżakowany krótko w beczkach z amerykańskiego dębu dla wzbogacenia aromatów, następnie filtrowany przez filtry węglowe aby zachować przejrzystą barwę.
Rum produkowany na Karaibach, charakteryzuje go delikatny smak, w którym wyczujemy nuty owocowe oraz odrobinę wanilii dla przełamania. Nada się idealnie do drinków, a jego ogromnym atutem jest cena, sprawiając, że alkohol ten staje się bardziej dostępny.
Rum pochodzący prosto z Karaibów, a swą nazwę zawdzięcza położonej tam małej wyspie. Oprócz nut charakterystycznych dla alkoholu wytworzonego z trzciny cukrowej, rum ten uroczy nas również smakiem owoców tropikalnych czy przypraw.
Rum Takamaka White to łagodny kreolski destylat, wyróżniający się kremową teksturą i naturalnym aromatem. Wyważone tropikalne nuty owocowe oraz subtelne akcenty przypraw są doskonale wyczuwalne zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Ten lekki, tropikalny aperitif świetnie sprawdza się w drinkach takich jak Mojito, Cuba Libre, Daiquiri czy Piña Colada.
likier na bazie rumu Legendario o wspaniałym smaku truskawek i aromacie pełnym owoców, tracimy cukrowej oraz cytrusów.