- Obecnie brak na magazynie
Wódka Morelowa- lekko słodka z mocno wyczuwalną nutą prażonej moreli.
Okowita z wytłoków gronowych to bardzo aromatyczny trunek. Do jego produkcji posłużyły bardzo słodkie czerwone mołdawskie winogrona.
Okowita z wytłoków gronowych to bardzo aromatyczny trunek. Do jego produkcji posłużyły bardzo słodkie czerwone mołdawskie winogrona.
Wódka Morelowa- lekko słodka z mocno wyczuwalną nutą prażonej moreli.
Śliwowica od Wolf & Oak, to okowita ze śliwki węgierki z certyfikatem BIO.
Destylat otrzyma w wyniku maceracji i fermentacji kwiatów czarnego bz, wykonany z 4,5kg kwiatów. Edycja limitowana do 136 butelek.
Limitowana edycja owocowej okowity, która powstaje tylko raz w roku. Połączenie polskich owoców, głownie winogron, śliwek a nawet truskawek czy gruszek. Ta okowita idealnie przynosi na myśl wspomnienie wiosny. Edycja limitowana do 800 butelek.
Ignacowski cydr po paru miesiącach od powstaną trafił do wielkopolskiego alembika. Tak poplynęła woda boska i ognista.
Wytłoki pochodzą z winogron z winnicy Ingrid, oraz winnicy Żelazny, z okolic Zielonej Góry.
Okowita jabłkowa OVII jest efektem kilkunastodniowej maceracji całych owoców.
Owocowy destylat z gruszek to klasyk, w którym lubują się koneserzy z całego świata.
Śliwowica od Wolf & Oak, to okowita ze śliwki węgierki z certyfikatem BIO.