- Obecnie brak na magazynie
Połączenie kilku destylatów, uważnie skomponowane smaku jabłka, gruszki, czarnej porzeczki, śliwki i aronii.
Destylat otrzyma w wyniku maceracji i fermentacji kwiatów czarnego bz, wykonany z 4,5kg kwiatów. Edycja limitowana do 136 butelek.
Destylat otrzyma w wyniku maceracji i fermentacji kwiatów czarnego bz, wykonany z 4,5kg kwiatów. Edycja limitowana do 136 butelek.
Połączenie kilku destylatów, uważnie skomponowane smaku jabłka, gruszki, czarnej porzeczki, śliwki i aronii.
Okowita z wytłoków gronowych to bardzo aromatyczny trunek. Do jego produkcji posłużyły bardzo słodkie czerwone mołdawskie winogrona.
Limitowana edycja owocowej okowity, która powstaje tylko raz w roku. Połączenie polskich owoców, głownie winogron, śliwek a nawet truskawek czy gruszek. Ta okowita idealnie przynosi na myśl wspomnienie wiosny. Edycja limitowana do 800 butelek.
Okowita jabłkowa OVII jest efektem kilkunastodniowej maceracji całych owoców.
Śliwowica od Wolf & Oak, to okowita ze śliwki węgierki z certyfikatem BIO.
Wytłoki pochodzą z winogron z winnicy Ingrid, oraz winnicy Żelazny, z okolic Zielonej Góry.
Ignacowski cydr po paru miesiącach od powstaną trafił do wielkopolskiego alembika. Tak poplynęła woda boska i ognista.
Owocowy destylat z gruszek to klasyk, w którym lubują się koneserzy z całego świata.