- Obecnie brak na magazynie
Trójniak jest połączeniem miodu nektarowego z anyżem oraz odrobiną jałowca dla przełamania słodyczy. Niespotykane połączenie jest w stanie oczarować niejednego smakosza. Idealnie sprawdzi się na zimowe wieczory.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Trójniak jest połączeniem miodu nektarowego z anyżem oraz odrobiną jałowca dla przełamania słodyczy. Niespotykane połączenie jest w stanie oczarować niejednego smakosza. Idealnie sprawdzi się na zimowe wieczory.
Miód znany nawet poza granicami naszego kraju. Aromat ziół świetnie się zgrywa z najlepszymi Polskimi miodami.
Charakterystyczny miodowy aromat i smak przenikają nuty przypraw korzennych, ziół, czarnej porzeczki oraz płatków róży, nadając mu wyjątkową głębię. Latem świetnie orzeźwia lekko schłodzony, zaś zimą doskonale rozgrzewa, otulając ciepłem owoców, ziół i korzeni.
Polski miód pitny. Dwójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypada jedna miara wody jak nakazuje staropolska receptura.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Miód pitny, dwójniak z dodatkiem soku malinowego, co sprawia go bardzo przyjemnym w piciu.
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Trójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto dwóch miar wody.
Miód Pitny o wyczuwalnych aromatach malin. Stosunek miodu do wody to 1:1.
Trójniak, bo o takim miodzie mowa, to sytuacja kiedy na jedną miarę wody dodajemy trzy miary miodu. Miód pitny rycerski, jak sama nazwa wskazuje, idealnie oddaje charakter trunku.
Polski miód pitny. Trójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypadają dwie miary wody jak nakazuje staropolska receptura.
Tradycyjny miód pitny przyodziany w piękną kamionkową butelkę. Słodycz miodu połączona z aromatami malin i dzikiej róży.
Zestaw niesyconych miodów pitnych, w skład którego wchodzą: Półtorak Piasecki, Dwójniak Warmiński, Trójniak Mazurski.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Polski miód pitny wykonany tradycyjną metodą, w której na jedna miarę wody przypadają dwie miary miodu.
Miód pitny nie poddawany obróbce termicznej, dzięki której zachowuje wartości miodów pszczelich. Sześcioletni okres dojrzewania wytwarza niesamowicie szlachetny trunek z wyczuwalnym finiszem soku śliwkowego. Powstaje według wieloletniej rodzinnej receptury.
Miód pitny półtorak, co oznacza, że na jedna miarę miodu przypada pół miary wody, dzięki czemu ma on wyraźnie słodki smak.