- Obecnie brak na magazynie
Idealne połączeniu Advocaatu Classic oraz rumu z Jamajki. W smaku słodkie nuty wanilii i kokosu. Świetnie smakuje podgrzany z bitą śmietaną lub deserem.
Likier przywodzi na myśl domowe wypieki. W jego aromatach znajdziemy, to co w idealnej szarlotce. Smak jabłek i cynamonu idealnie współgra z deserami. Może być podawany na ciepło, w temepraturze 35%. Ociepli każdy chłodny wieczór.
Opis
Idealne połączeniu Advocaatu Classic oraz rumu z Jamajki. W smaku słodkie nuty wanilii i kokosu. Świetnie smakuje podgrzany z bitą śmietaną lub deserem.
Likier jajeczny tworzony na podstawie przedwojennej receptury. W procesie powstawania alkoholu użyte zostają tylko naturalne składniki. Likier zaskakuje delikatnym i tradycyjnym smakiem.
Likier ziołowy, w którym wyczujemy międzyinnymi piołun czy anyż. Oleista konsystencja oraz słodko-gorzki smak.
Jak na aperitif przystało, znakomicie pobudza apetyt dzięki swoim pomarańczowym aromatom z dodatkiem miodu. Połączenie gorzkich i słodkich pomarańczy, cukru trzcinowego oraz różowego wina, tworzy idealnego partnera letnich upalnych dni.
Likier tworzony na bazie słynnego już rumu Bumbu wprost z Barbadosu. Połączenie słodkiego rumu z obfitą śmietanką daje bogate aromaty bananów i wanilii.
Wyjątkowo aromatyczny trunek. Połączenie zarówno świeżo wyciskanego soku, otartej skórki i albedo. Goryczkę idealnie balansuje odrobina greckiego miodu. Świetnie smakuje połączone z tonikiem z kostkami lodu.
Ciekawe rozwiązanie na połączenie irlandzkich likierów śmietankowego i kawowego. Podwójna butelka sprawia, że za jednym rozlaniem uzyskujemy idealnie proporcje w szkle.
Likier ziołowy pochodzący z Czech, stworzony w 1807 roku. Połączenie ponad 30 ziół i przypraw, dodatkowo leżakowanie w dębowych beczkach.
Wyjątkowo aromatyczny trunek. Połączenie zarówno świeżo wyciskanego soku, otartej skórki i albedo. Goryczkę idealnie balansuje odrobina greckiego miodu. Świetnie smakuje połączone z tonikiem z kostkami lodu.
Likier o smaku kokosowym na bazie herbaty. Wyraźnie wyczuwalna słodycz oraz kokos dojący poczucie egzotyczności.
Likier o smaku mięty lodowej. Stworzony z krystalicznie czystej wody, najwyższej jakości spirytusu jęczmiennego, uzupełniony nutą delikatnej słodyczy.
Likier o smaku kokosowym na bazie herbaty. Wyraźnie wyczuwalna słodycz oraz kokos dający poczucie egzotyczności.
Miniaturowa wersja klasycznego włoskiego likieru cytrynowego.
Bitter będący obowiązkową pozycją w każdym barze. Bardzo esencjonalny i gorzki likier, którego skład jest mocno strzeżony. Zawiera między innymi wyciąg z kory, arcydzięgiel lekarski, imibir, skórkę pomarańczy i kłącze galangi. Idealna do drinków. Bitter wykorzystywany jest również jako przyprawa do potraw, a dawniej jako lek.
Alkohol ten zanim zostanie zabutelkowany, dojrzewa minimum 2 lata. Powstaje on w Japonii z rosnących w tamtejszym regionie Wakayama, śliwek Umeshu. Dzięki temu idealnie sprawdzi się w koktajlach.
Demanovka jest słowackim likierem wytwarzanym z mieszanki 14 ziół i przypraw. Wyselekcjonowana mieszanka zapewnia niepowtarzalność smaku i aromatu. W tym wydaniu mamy do czynienia z wersją, która uraczona została miodem, która jest bazą dla wszyskich innych likierów Demanovka.
Demanovka jest słowackim likierem wytwarzanym z mieszanki 14 ziół i przypraw. Wyselekcjonowana mieszanka zapewnia niepowtarzalność smaku i aromatu. Sekretna receptura w połączeniu ze spirytusem, miodem, wodą z Tatr pozostawia trunek pełen wytworności.
Botaniczne limoncello powstaje ze skórek cytryn wykorzystanych wcześniej do nadania wyjątkowego smaku ginowi Saturday. Trunek jest niefiltrowany, co sprawia, że naturalny osad stanowi jego integralną część.