- Obecnie brak na magazynie
Połączenie dzikich ziół i owoców tworzy rozgrzewający trunek z nutą goryczy.
Wilczy Gin to najwyższej jakości alkohol destylowany w miedzianym alembiku.
Wilczy Gin to najwyższej jakości alkohol destylowany w miedzianym alembiku.
Połączenie dzikich ziół i owoców tworzy rozgrzewający trunek z nutą goryczy.
Wilczy Gin to najwyższej jakości alkohol destylowany w miedzianym alembiku.
Gin o smaku różanym, który wyprodukowany został z użyciem prawdziwych płatków róż. Charakteryzuje się wyraźnym, kwiatowym aromatem. W smaku delikatny z elementami cytrusów.
Gin z wyczuwalnymi nutami przypraw oraz ziół. Co ciekawe jego twórcą Ronald Jeremy Hyatt.
Miniaturowa wersja znanego ginu premium, idealna do degustacji lub jako elegancki dodatek do prezentu. Ten wyjątkowy gin zawdzięcza swój bogaty bukiet dziesięciu starannie wyselekcjonowanym składnikom. Kompozycja spirytusu zbożowego oraz skórki cytryny, kolendry, korzenia irysa, jagód kubeby, migdałów, rajskiego pieprzu, jagód jałowca, kory kasji, korzenia dzięgla i lukrecji tworzy subtelny trunek o wyjątkowych aromatach i smakach.
Langley's First Chapter Gin wykorzystuje 10 klasycznych składników roślinnych, aby stworzyć tradycyjny angielski gin. Ten styl zdefiniował początkowy styl ginu, który botanik i gorzelnik zobowiązali się stworzyć, używając tylko wysokiej jakości składników i "właściwych metod", a my świętujemy to jako pierwszy rozdział w historii produkcji wysokiej jakości ginu, sięgającej prawie 200 lat wstecz.
Wyjątkowe połączenie wyselekcjonowanych ziół i botanicznych składników nadaje różowemu ginowi niepowtarzalny charakter. Delikatna słodycz, subtelne nuty kwiatowe i wyjątkowa głębia smaku sprawiają, że doskonale nadaje się zarówno do degustacji sauté, jak i jako składnik koktajli.
Herbarius Barrel Aged Edition to efekty pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Jego niepowtarzalny smak i charakter są wynikiem esencji z płatków róży i ogórka, oraz co najmniej 11 dodatków roślinnych i ziołowych ze wszystkich zakątków świata. Jest to gin o wyjątkowo orzeźwiającym smaku i kwiatowym aromacie.
Langley's No.8 London Dry Gin, gładki i ponadczasowy gin, którym należy się delektować w dobrym towarzystwie. Produkowany jest w 100% z angielskiego spirytusu zbożowego i klasycznych składników roślinnych pochodzących z rodzimych regionów, takich jak korzeń arcydzięgla, mielona gałka muszkatołowa, kora kasji i goździki.
Wykonany z niezwykłą starannością Polish Heritage Magnolia Gin to delikatny i aromatyczny trunek. Zaczyna się od ręcznie wybranych składników i poddaje się 24-godzinnej maceracji na zimno w neutralnym spirytusie zbożowym premium. Następnie następuje powolny proces destylacji przy użyciu tradycyjnych metod destylacji i infuzji pary w miedzianej destylacji w dedykowanej destylarni rzemieślniczej.
Efektem końcowym jest niezwykła mieszanka, która podkreśla słodki aromat kwiatów magnolii, żywe cytrusowe nuty włoskiego jałowca i rześką świeżość polskich jabłek.
Gin 24 Herbs to połączenie 24 ziół, które tworzą delikatny trunek. W tym wydaniu dodatkowo aromatyzowany jest on mango oraz limonką, co sprawia, ze smak staje się jeszcze ciekawszy i orzeźwiający.
Gin Ananasowy z Destylarni Wolf & Oak to połączenie Ginu z sokiem z ananasa, całość daje typowo Ginowy smak zbalansowany przez słodkiego ananasa, idealne połączenie!
Połączenie dobrego ginu ze smakiem ogórka i mięty, tworzy orzeźwiające połączenie. Świetny kompan dla tonicu w klasycznym Gin&Tonic.
Christies Gin to aromatyczny gin, w klasycznym Londyńskim stylu.
Ten niezwykły trunek składa się z 14 rzadkich składników, pochodzących głównie z regionu, w tym żywych jagód rokitnika i aromatycznego jałowca. Nazywany nadmorskim złotem
Odkryj Heritage Baltic Gin – wspaniały polski gin rzemieślniczy stworzony przez twórców najlepszego współczesnego ginu na świecie.
Połączenie ginu od Wolf & Oak z jagodami tarniny rosnącymi na Podkarpaciu. Charakterystyka ginu idealnie komponuje się ze słodyczą polskich owoców.
Wilczy Gin to najwyższej jakości alkohol destylowany w miedzianym alembiku.