To kwiatowe, mineralne cuvée, zmieszane z 20% win ze starych winorośli Chardonnay w AĂż, dojrzewające w dużych dębowych beczkach (foudres), wyraża aromaty grzanek i miodu. Blanc de Chardonnay dobrze komponuje się z rybami lub półmiskami skorupiaków.
Jest 9 produktów.
Jest to szampan świeży i owocowy. Wykazuje dużą długość i dobrą równowagę na podniebieniu, co wynika z 10% win rezerwowych dojrzewających w dużych dębowych beczkach (foudres), które wchodzą w skład mieszanki. Le Brut Origine jest idealny jako aperitif i nadaje się do picia na każdą okazję.
Jest to szampan świeży i owocowy. Wykazuje dużą długość i dobrą równowagę na podniebieniu, co wynika z 10% win rezerwowych dojrzewających w dużych dębowych beczkach (foudres), które wchodzą w skład mieszanki. Le Brut Origine jest idealny jako aperitif i nadaje się do picia na każdą okazję.
Jest to szampan świeży i owocowy. Charakteryzuje się dużą długością i dobrą równowagą na podniebieniu, co jest wynikiem zastosowania 10% win rezerwowych dojrzewających w dużych dębowych beczkach (foudres), które wchodzą w skład mieszanki.
Brut Premier Cru jest doskonałe jako aperitif i dobrze komponuje się z czerwonym mięsem.
Tribaut Brut Millesime 2014 to rocznikowany szampan stworzony w 50% z odmiany Pinot Noir oraz 50% z odmiany Chardonnay. Leżakowany 6 lat na osadzie.
Szampan Tribaut Blanc de Noir został stworzony z kupażów dwóch szczepów Pinot Noir i Pinot Meunier, w proporcjach 50/50. Świeży i elegancki smak z wyczuwalnymi smakami egzotycznych, kandyzowanych owoców takich, jak mango i ananas. Szlachetna, złota barwa.
Szampan świeży i owocowy. Wykazuje dużą długość i dobrą równowagę na podniebieniu, co wynika z 10% win rezerwowych dojrzewających w dużych dębowych beczkach (foudres), które wchodzą w skład mieszanki. Le Brut Origine jest idealny jako aperitif i nadaje się do picia na każdą okazję.
Szampan Tribaut Origine Sec został stworzony dzięki mieszance szczepów Pinot Meunier, Chardonnay i Pinot Noir. Delikatnie słodkawy smak uzyskany przez wyższą ilość cukru resztkowego (20g). Kwasowość i mineralność przeplatająca się ze słodkim aromatem jabłka i brzoskwini. Dojrzewa 2 lata na osadzie.