Herbarius - Polski Gin Rzemieślniczy to efekt pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Jest 10 produktów.
Herbarius - Polski Gin Rzemieślniczy to efekt pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Herbarius - Polski Gin Rzemieślniczy to efekt pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Herbarius Barrel Aged Edition to efekty pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Herbarius - Polski Gin Rzemieślniczy to efekt pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Herbarius Barrel Aged Edition to efekty pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych.
Herbarius - Polski Gin Rzemieślniczy to efekt pasji i wieloletniego doświadczenia w produkcji alkoholi gatunkowych. W tym wypadku mamy do czynienia z edycją Warming Orange, gim w akompaniamencie cynamonu, goździków oraz imbiru.
Zestaw prezentowy, w którego skład wchodzą:
- Polski gin rzemieślniczy Herbarius Dry,
- Polski gin rzemieślniczy Herbarius Warming Orange,
- Miód pszczeli z lubuskiej pasieki 250g,
- Herbata 50g,
Całość zapakowana w elegancką, drewnianą skrzynkę.
Idealny na każdą okazje.
Ten niezwykły trunek składa się z 14 rzadkich składników, pochodzących głównie z regionu, w tym żywych jagód rokitnika i aromatycznego jałowca. Nazywany nadmorskim złotem
Odkryj Heritage Baltic Gin – wspaniały polski gin rzemieślniczy stworzony przez twórców najlepszego współczesnego ginu na świecie.
Wykonany z niezwykłą starannością Polish Heritage Magnolia Gin to delikatny i aromatyczny trunek. Zaczyna się od ręcznie wybranych składników i poddaje się 24-godzinnej maceracji na zimno w neutralnym spirytusie zbożowym premium. Następnie następuje powolny proces destylacji przy użyciu tradycyjnych metod destylacji i infuzji pary w miedzianej destylacji w dedykowanej destylarni rzemieślniczej.
Efektem końcowym jest niezwykła mieszanka, która podkreśla słodki aromat kwiatów magnolii, żywe cytrusowe nuty włoskiego jałowca i rześką świeżość polskich jabłek.